hım evet bazen kendi elinin lezzeti gibi olmuyor.niye oyle yapıyorkiaynen bizde öyleyiz aslnda ona göre yapılıyor yemekler.. bende öglen eve git çok yoruluyorum iyice kafam dönüyor soguk bir yandan yemekleri ayarla bir yandan
bakıcısı bazı yemekleri çok sası yapıyor karnıyarık içi gibi misal
ya işte kendi elinin lezzeti olur mu hiç ? olmaz bazı yemekleri çok iyidr mesela bazıları vasat ötesi. onları kendim yapıyorumhım evet bazen kendi elinin lezzeti gibi olmuyor.niye oyle yapıyorki
bu iş yerinde ömür geçer mi sence misk..
sabah gel bir odaya kapan
gelen giden olursa işlerini hallet 5 dakikada gönder.
ay sonu 2 3 gün yogunluk
bazen dışarı işleri
koca gün boyunca kimseleri görme
tek başıma..
kime anlatsam daha ne istiyorsun diyor millet
ya ciddimisin ? sende mi bütün gün tek ve yalnızdınSeni çok iyi anlıyorumm. Bende öyleydim. duvarlar üstüme geliyodu en son.
Bidaha yaptırma diye baştan savma yapıyodur belki .ya işte kendi elinin lezzeti olur mu hiç ? olmaz bazı yemekleri çok iyidr mesela bazıları vasat ötesi. onları kendim yapıyorum
yok kız ondan değil. öyle bir insan değil inan ki.Bidaha yaptırma diye baştan savma yapıyodur belki .
ya ciddimisin ? sende mi bütün gün tek ve yalnızdın
burdan cıkınca hapishaneden cıkmış gibi hissediyorum inancın olsun kimse beni anlamıyor eşim dahil
Açık alırsın, bende kıyamam o kadar para vrmeyegüzel öneriler var ama fiyatları çok uçuk bekarken kullanmışlığım var bazısını ama çoluk çoçuğa karışınca kıyamıyorum o kadar parayı vermeyiefsane isimler var yoksaEki Görüntüle 2214258 gibi
mesela bu iş olmazsa ne yapacaksınbu iş yerinde ömür geçer mi sence misk..
sabah gel bir odaya kapan
gelen giden olursa işlerini hallet 5 dakikada gönder.
ay sonu 2 3 gün yogunluk
bazen dışarı işleri
koca gün boyunca kimseleri görme
tek başıma..
kime anlatsam daha ne istiyorsun diyor millet
yada eşleri ile konuşuyorlar
akşama ne yemek var
şuunu yapalım
cocuk nasıl
okadar değil ben varım ya lenaz önce biri geldi sesin cıkmadı hiç diyor
ölsem gitsem kimsenin ruhu duymaz bu odada of.. içim çürüyor sanki burda
eh iyi madem, öyle değilse öğrenir zamanla güzel yapmasını.yok kız ondan değil. öyle bir insan değil inan ki.
hakkatten ya açıklarına baksamya ben iyi akıl ettinAçık alırsın, bende kıyamam o kadar para vrmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?