ilçeye göre şu an en yüksek maaşı eşimin iş yeri veriyor bilyormsn hemende hemen.. burda genel işciler hep asgari ücret..Of cok düşük ama Allahtan kiranız bakıcınız masrafları buraya göre düşük
Ayagı bilmiyorumben ayaklarımın altına koyuyorum zaten öyle zararlı değil diye biliyorum
aslında çocuk olduktan sonra daha bi değiştim ben.hayatı biraz daha ciddiye almaya başladım.çok üstte gözüm yok standartlarım değişmesin yeterli benim için.Yatırımda yapsan bu defa diyosun ki aman evim nişantasında olsun
Sonra diyosun bogazı görsün
Sonra diyosun villayamı cıksak
E bide o kadarlık yerde oturuyoruz arabamızda iyi olsun
E mangodan giyincek halim yok en az miumiu olsun
Diye bitmiyor gittikce gidiyor istekler :)
Evet istanbul olsa cok zorlardıilçeye göre şu an en yüksek maaşı eşimin iş yeri veriyor bilyormsn hemende hemen.. burda genel işciler hep asgari ücret..
ama hayatta ona göre burda işte istanbul gibi bir yer değil en azından.
Kaç yasında cocugun calısıyomusun ?aslında çocuk olduktan sonra daha bi değiştim ben.hayatı biraz daha ciddiye almaya başladım.çok üstte gözüm yok standartlarım değişmesin yeterli benim için.
yetmzmi ya.insanlar tek maaşla geçiniyor oda asgari yetmicekmi sana kuzumaynen misk diyorum ya beklediğimiz gibi olur ise zamlar
kira bakıcı kredi cıkınca 3 bin 3 bin 300 arası bir para kalacak oda bize yeter.. öyle değil mi zaten ilçede yaşıyorum tek cocuk var.
ne yemek yapıcan.annenler yokmu evdeEvet kuzum
oww o zaman yetmezdi ama şimdi yeter 3 bin kalsa bile yeter ben cok idareci bir insanım herşeyide yapıyoruz şükür.. bütcemiz dahilinde oda yetiyor yoksa mal mülk sahibi olamazdıkEvet istanbul olsa cok zorlardı
hadi ya.neden kar ettiğimi düşündüm peki bentamam öyle yapma bir daha daha çok yakar. fark olmaz.
şimdi ev kiramiz 500 tl desem kadıncağız düşüp bayılacak sanırım miskhemide sıfır bina
aynen öyle kredi bakıcı kirayı cıkınca 2500 tl felan kalsa evet zorlanırdık ama şimdi zorlanmayız tabi yine zorlandğmz aylar olur ama ben idare ederim o ay karttan harcama yapmam mesela direk 520 tl kalır elime bitti gitti işte.yetmzmi ya.insanlar tek maaşla geçiniyor oda asgari yetmicekmi sana kuzum
bende ayaklarıma koyarımAyagı bilmiyorum
çünkü sen biraz şeysinhadi ya.neden kar ettiğimi düşündüm peki ben
evet çalışıyorum biri 3,5 diğeri 1,5Kaç yasında cocugun calısıyomusun ?
hemde devlet memuru beKaç yasında cocugun calısıyomusun ?
sizin maaşlarda 4 bin tl dayanır gibi asgari ücret 2 bin tl olursaevet çalışıyorum biri 3,5 diğeri 1,5
çünkü sen biraz şeysinyani sanırım biraz neyse
tam ulşmasada sınırda kalır gibisizin maaşlarda 4 bin tl dayanır gibi asgari ücret 2 bin tl olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?