2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

biz varız.olur olur yavaş avaş zaten iki sene değilmi var daha
evet 2 sene var. ilk önce mat başlcm yavaş yavaş mat hallettim mi türkçe seneyede sözelleri bırakym diyorum.. böyle olmuyor be misk.
ama eşim bugün sevindirici bir haber verdi arac muayene teknisyeni ya etikete %25 zam getirmişler
bizim zamlarda %20 olmak zorunda diyordu
o zaman maaşı 3 bin tl olur inşallah.

Ayh hic sevmiyorum ben ev ve eve dair bişeyleri ya kendime bile erine erine gittim herseyden aynı yerden aldım cıktım hic hevesim yoktu değişik bi kadınım :)
Senden çok nadir kaldı:) şimdi iğnesine kadar araştırıp alıyorlar

Senden çok nadir kaldı:) şimdi iğnesine kadar araştırıp alıyorlar
Ben evi sevmiyorum üc gün üst üste evde kalayım afakanlar basıyor aksam bile bişey yapmalıyım bi avm olur cadde olur ineyim iki hava alayım bekarkende böyleydi evliykende değişmedi

bugün hamsi aldm oglanada cupra akşama balık ziyafeti var misk sana inat resim atacam özelden üüşenme yap diye

Ben evi sevmiyorum üc gün üst üste evde kalayım afakanlar basıyor aksam bile bişey yapmalıyım bi avm olur cadde olur ineyim iki hava alayım bekarkende böyleydi evliykende değişmedi
bende öyleyim aslında ama şimdi yorgun olduğum için evde akşamları kimse gelmesin modundaym ya hele kışın.. yazın bizde park bahce gelmeyiz eve hiç cocukla

ne yetmicek be sinirlerimi bozma benim biz napalım size yetmiyorsa birde araba aldık kredi ödeyeceğiz neyine yetmiyor karı koca calışıyorsunuz
Emin ol yüz binde alsan harcayacak yerin oluyor
Maas arttıkca hayat standardın değişiyo hep daha fazlası hep daha fazlası oluyor
İnsan oglu nankör bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…