Ah olsan keşke, bizde ilk iş günü çiçek gönderirdik. Hatta çelenkben memur olacam görürsünüz
bu iş yerinden kurtulacam
peteğin birini kapadım işte faturaya etki etmezminiye öyle birşey yaptın be ne alaka
3-4 arası bişi ama yetmiyor tabikiyok ya calsmazdm kuzum yazık değil mi bana bende canım bee
sen ne kadar maaş alıyorsun ayıptır sorması
evet 2 sene var. ilk önce mat başlcm yavaş yavaş mat hallettim mi türkçe seneyede sözelleri bırakym diyorum.. böyle olmuyor be misk.biz varız.olur olur yavaş avaş zaten iki sene değilmi var daha
Belli oldu sivilcenin nerden geldiği. Neyse ki halletmişsin tertemiz :)
Evet kuzumyemekmi yapacaksın
Senden çok nadir kaldı:) şimdi iğnesine kadar araştırıp alıyorlarAyh hic sevmiyorum ben ev ve eve dair bişeyleri ya kendime bile erine erine gittim herseyden aynı yerden aldım cıktım hic hevesim yoktu değişik bi kadınım :)
ne yetmicek be sinirlerimi bozma benim biz napalım size yetmiyorsa birde araba aldık kredi ödeyeceğiz neyine yetmiyor3-4 arası bişi ama yetmiyor tabiki
Ay ya saka gibiydikomple kapat lahana gibi giyin
oturma odasına oturmuyormsuuz neden kapatıyorsun anlamadım olayıpeteğin birini kapadım işte faturaya etki etmezmi
Olabilir kuzum kilo ve tüy sorununda olduBende de olmustu doktora görün hormonlarında sıkıntı olabilir
tabi buda başka bi çözüm yolu.doğru diyosunkomple kapat lahana gibi giyin
he olur valla birde panduf ve eldiven tamamdırAy ya saka gibiydi
Gelen misafirlerede battaniye vereyim :d
Ben evi sevmiyorum üc gün üst üste evde kalayım afakanlar basıyor aksam bile bişey yapmalıyım bi avm olur cadde olur ineyim iki hava alayım bekarkende böyleydi evliykende değişmediSenden çok nadir kaldı:) şimdi iğnesine kadar araştırıp alıyorlar
bende öyleyim aslında ama şimdi yorgun olduğum için evde akşamları kimse gelmesin modundaym ya hele kışın.. yazın bizde park bahce gelmeyiz eve hiç cocuklaBen evi sevmiyorum üc gün üst üste evde kalayım afakanlar basıyor aksam bile bişey yapmalıyım bi avm olur cadde olur ineyim iki hava alayım bekarkende böyleydi evliykende değişmedi
Birer tane de sıcak su torbasıhe olur valla birde panduf ve eldiven tamamdır
Emin ol yüz binde alsan harcayacak yerin oluyorne yetmicek be sinirlerimi bozma benim biz napalım size yetmiyorsa birde araba aldık kredi ödeyeceğiz neyine yetmiyorkarı koca calışıyorsunuz
uff yataket herkes odasına çekildi bende kapadım.niçin anlamıyorsun kujumoturma odasına oturmuyormsuuz neden kapatıyorsun anlamadım olayı
Oo tüy varsa direk hormonaldirOlabilir kuzum kilo ve tüy sorununda oldu4 5 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?