- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
He ya nelerine yetmiyor sıcak su torbası en kötü koltuga sıkıstırayımhe olur valla birde panduf ve eldiven tamamdır
bugün hamsi aldm oglanada cupra akşama balık ziyafeti var misksana inat resim atacam özelden üüşenme yap diye
evet o konuda haklısınEmin ol yüz binde alsan harcayacak yerin oluyor
Maas arttıkca hayat standardın değişiyo hep daha fazlası hep daha fazlası oluyor
İnsan oglu nankör bacım
Size zaten kıs gelmiş nereye cıkıyosun oturcan mecbur evdebende öyleyim aslında ama şimdi yorgun olduğum için evde akşamları kimse gelmesin modundaym ya hele kışın.. yazın bizde park bahce gelmeyiz eve hiç cocukla
sıcak su torbası candır ya benim regl sancımı sıp diye kesiyorHe ya nelerine yetmiyor sıcak su torbası en kötü koltuga sıkıstırayım
yani öyle tabisi sen ne iş yapıyorsun maaşın cidden güzelmiş amaSize zaten kıs gelmiş nereye cıkıyosun oturcan mecbur evde
kesinlikle buna katılıyorum.geldikçe gidiyor.nekadar gelse okadar.ya borçlanıp bi yatırım yapacan ya gelini yicenEmin ol yüz binde alsan harcayacak yerin oluyor
Maas arttıkca hayat standardın değişiyo hep daha fazlası hep daha fazlası oluyor
İnsan oglu nankör bacım
sabah geri açmadin mi misk ? öyle daha cok yakar haberin olsunuff yataket herkes odasına çekildi bende kapadım.niçin anlamıyorsun kujum
hah aynen ben eminim ki . biz bu kredi işine girmeseydik aylık elimize kalan net parayı yerdikkesinlikle buna katılıyorum.geldikçe gidiyor.nekadar gelse okadar.ya borçlanıp bi yatırım yapacan ya gelini yicen
E senin eşin iyi kazanıyo o zaman daha ne olsun maşallah diyelimevet o konuda haklısın
bak bizim tahmini zamlardan sonra aylık bakıcıyı ve kirayı cıkınca 4 bin 100 tl olacak muhtemelen
ve biz gecen ay kredi çektik.
733 tl kredi ödeyeceğiz kaldı 3300 felan oda elimizede yeter yüzümüzede ..
açtım kalkıncasabah geri açmadin mi misk ? öyle daha cok yakar haberin olsun
Ay kullanma ya kist olur diyolarsıcak su torbası candır ya benim regl sancımı sıp diye kesiyor
sen o konuda çok iyi ettin yoksa mal sahibi olunmuyor.nethah aynen ben eminim ki . biz bu kredi işine girmeseydik aylık elimize kalan net parayı yerdik
ama şimdi yede göreyim nah yerizkalan parayla idare edeceğiz eşşek gibi.
şu an 2500 tl maaşı kuzum. oda teknisyen oldu iş yerinde o yüzden ben işe girmeden 1500 tl felan alıyordu 2 yıl evvelE senin eşin iyi kazanıyo o zaman daha ne olsun maşallah diyelim
Yatırımda yapsan bu defa diyosun ki aman evim nişantasında olsunkesinlikle buna katılıyorum.geldikçe gidiyor.nekadar gelse okadar.ya borçlanıp bi yatırım yapacan ya gelini yicen
aynen misk diyorum ya beklediğimiz gibi olur ise zamlarsen o konuda çok iyi ettin yoksa mal sahibi olunmuyor.net
Evet kuzumyemekmi yapacaksın
tamam öyle yapma bir daha daha çok yakar. fark olmaz.açtım kalkınca
ben ayaklarımın altına koyuyorum zaten öyle zararlı değil diye biliyorumAy kullanma ya kist olur diyolar
Of cok düşük ama Allahtan kiranız bakıcınız masrafları buraya göre düşükşu an 2500 tl maaşı kuzum. oda teknisyen oldu iş yerinde o yüzden ben işe girmeden 1500 tl felan alıyordu 2 yıl evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?