2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bende bi ara katiplik hayalleri kuruyordum hatta onun için bilgisayar sertifikası falanda aldım
kpss lerde iyi değilim diye bıraktım zaten 2007 de başladım muhasebeye dedim sen vazgeç bu sevdadan muhasebeye devam..

bende bi ara katiplik hayalleri kuruyordum hatta onun için bilgisayar sertifikası falanda aldım
kpss lerde iyi değilim diye bıraktım zaten 2007 de başladım muhasebeye dedim sen vazgeç bu sevdadan muhasebeye devam..
bende katiplikte elendim mülakatta malesef.. şimdi ki puanda sıralamaya yetmez..
hayırlısı
benm maaş biraz yüksek olsa kpss felan ugraşmam aslnda

alışsınlar.akşam gidince deneyeceğim.
dene bakalım benm oglanda kaç gündür bir yere cıkmıyor sıkıldı iyice bugün hava biraz güneşli öglen cıksın bari.. kimse yok ki cocugun yanına yoldaş seneye kesinlikle kreşe vermeliyim

hemşirelik okusam ne işm var buralarda
sabun okyanus quint zap_zup ve sarfansari . bu kişileri hatırlıyor musun .

adın neydi . adını söylemişti bi kez . hatırlıyorum adını unutmadım . adaşım diye düşünmüştüm .

dene bakalım benm oglanda kaç gündür bir yere cıkmıyor sıkıldı iyice bugün hava biraz güneşli öglen cıksın bari.. kimse yok ki cocugun yanına yoldaş seneye kesinlikle kreşe vermeliyim
belki hafta sonu kaçamak yaparız biz bi yerlere

adın neydi . adını söylemişti bi kez . hatırlıyorum adını unutmadım . adaşım diye düşünmüştüm .
ben seni elonaranın geyiğinde hatırlıyorum çok fazla değil ama nickin aklımda.

sarfansariyi hatırlıyorum sanki
h ile başlıyor ismim

sarfansariyi hatırlıyorum sanki
h ile başlıyor ismim
he mi . başka biri mi adaşımdı ki.
ama senin netlerin iyiydi diye hatırlıyorum . ama atanamadığını da biliyorum .
bizim topikte yazıyordun . sonra başka bi topik açtın kendi adına. kpss 2012 diye.
orada da sana yazmıştım bi kaç kez .
safran yazıyordu senin topikte daha çok . öyle hatırlıyorum .
sen eski nicikini yazsan ya bana bi .
o musun anlarım . bence o" sun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…