ben giydiriyorum zaten ne gerek vareclip çocuğa mont giydirmeyi böyle öğretecez
hemşirelik okusam ne işm var buralardacanım . benim hatırladığım hemşirelik ile ilgili bi şey okudun mu . öyle hatırlıyorum .
alışsınlar.akşam gidince deneyeceğim.ben giydiriyorum zaten ne gerek var
bende katiplikte elendim mülakatta malesef.. şimdi ki puanda sıralamaya yetmez..bende bi ara katiplik hayalleri kuruyordum hatta onun için bilgisayar sertifikası falanda aldım
kpss lerde iyi değilim diye bıraktım zaten 2007 de başladım muhasebeye dedim sen vazgeç bu sevdadan muhasebeye devam..
dene bakalım benm oglanda kaç gündür bir yere cıkmıyor sıkıldı iyice bugün hava biraz güneşli öglen cıksın bari.. kimse yok ki cocugun yanına yoldaş seneye kesinlikle kreşe vermeliyimalışsınlar.akşam gidince deneyeceğim.
sabun okyanus quint zap_zup ve sarfansari . bu kişileri hatırlıyor musun .hemşirelik okusam ne işm var buralarda
belki hafta sonu kaçamak yaparız biz bi yerleredene bakalım benm oglanda kaç gündür bir yere cıkmıyor sıkıldı iyice bugün hava biraz güneşli öglen cıksın bari.. kimse yok ki cocugun yanına yoldaş seneye kesinlikle kreşe vermeliyim
ben seni elonaranın geyiğinde hatırlıyorum çok fazla değil ama nickin aklımda.sabun okyanus quint zap_zup ve sarfansari . bu kişileri hatırlıyor musun .
adın neydi . adını söylemişti bi kez . hatırlıyorum adını unutmadım . adaşım diye düşünmüştüm .
aa öyle mi nereye gideceksiniz cocuklarla mıbelki hafta sonu kaçamak yaparız biz bi yerlere
sarfansariyi hatırlıyorum sankisabun okyanus quint zap_zup ve sarfansari . bu kişileri hatırlıyor musun .
adın neydi . adını söylemişti bi kez . hatırlıyorum adını unutmadım . adaşım diye düşünmüştüm .
dalga geçme yauludağa
annenler nerdeydi kaç saat uzaklıktabelki annemlere geçeriz bilmiyorum
2 saat hemen hemenannenler nerdeydi kaç saat uzaklıkta
he mi . başka biri mi adaşımdı ki.sarfansariyi hatırlıyorum sanki
h ile başlıyor ismim
dikkat et kuzu . yoksa hamile misinmidemi üşütmüşüm sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?