evet canım ama ben ilk çocuktan sonra o bahsettiğin şeyden hamile kaldım aldırdım onu.sen nasıl hamile kalmştn süpriz olmştu demi
aynı sıkıntı.taktıramıyorum ben yaaa
Çok üzüldüm canım, öyle iyi anlıyorum ki seni.Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Uyandım canım arkadaşla kahvaltiya gittik alışveriş felan biraz hava alayım dedim.little dora uyanamadınmı güzellik uykundan
Bana mola falan yok mesaiye devamÖğle arası olmuş farkında değilim
Hepiniz yemeğe kaçtınız di mi?
Oonlar sönük kalacak, işleyen demir ışıldarBana mola falan yok mesaiye devam
Ama bu işte para da yokOonlar sönük kalacak, işleyen demir ışıldar
Aman arkadaşım parada ne ki insanın elinin kiriAma bu işte para da yok
Tamamen gönüllü mesai
Aman arkadaşım parada ne ki insanın elinin kiri
iyi etmişsin afiyet olsunUyandım canım arkadaşla kahvaltiya gittik alışveriş felan biraz hava alayım dedim.
Şimdi biraz oturduk hemen buralara bir bakayım dedim
SEN BÖYLE anlatınca iyice tırsdm yeminleevet canım ama ben ilk çocuktan sonra o bahsettiğin şeyden hamile kaldım aldırdım onu.
pişmanım şimdi ama antidepresan kullandığım bi dönemdi. 2 yıl kullandım . tam bırakma zamanı geldiği ay hamile olduğumu öğrendim . hemen aldırdım . ama pişmanım .
ilaçlar zarar vermiştir diye düşündük ama emin de olamadık . doktorlar da hemen aldı . yani neden . noldu . durum nedir demedi. 6 haftalıktı alındı
sonra ikinciyi isteyerek yaptık . Allah nasip etti
3. çocuk istemeden oldu. onu aldırmadım tabi ki. çünkü tövbe etmiştim .
işte . dikkatli ol. ama olacak olduktan sonra çare yok .SEN BÖYLE anlatınca iyice tırsdm yeminle
en yakınım olan kuzenm sprail ile hamile kaldı kaymışişte . dikkatli ol. ama olacak olduktan sonra çare yok .
sen spral taktır en iyisi .
ben memnunum .
slm minik hoşgeldinSelam kızlar
Hosudluk nasılsın burası çok soğuk yiaaaslm minik hoşgeldin
iyidir nolsun.evet artık kış baya bastırdıHosudluk nasılsın burası çok soğuk yiaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?