olmazsa gidersiniz sizede iyi gelir ilaç gibi olur kaçamaklar candır..2 saat hemen hemen
evet orada çoook yazmıştık .ben seni elonaranın geyiğinde hatırlıyorum çok fazla değil ama nickin aklımda.
hııım. bu şıkkı eliyorum o zamanyok yeni abdestlendim
yok canm ya netlerim o kadar iyi değildi ki benimhe mi . başka biri mi adaşımdı ki.
ama senin netlerin iyiydi diye hatırlıyorum . ama atanamadığını da biliyorum .
bizim topikte yazıyordun . sonra başka bi topik açtın kendi adına. kpss 2012 diye.
orada da sana yazmıştım bi kaç kez .
safran yazıyordu senin topikte daha çok . öyle hatırlıyorum .
sen eski nicikini yazsan ya bana bi .
o musun anlarım . bence o" sun .
ara ara oraya uğrardım A anneveoglusu da ordan hatırlıyorum acaba yanlışmı hatırlıyorumevet orada çoook yazmıştık .
zeliş ile arkadaştık da o beni oraya yönlendirmişti. hala yazıyoruz bazıları ile.
yok yok doğru. doğum iznine ayrıldı. 2. ye hamile. gelir şimdi o da . etiketlendi.ara ara oraya uğradım A anneveoglusu da ordan hatırlıyorum acaba yanlışmı hatırlıyorum
bende bu korunma konusunda rahat değilm hiç her ay acaba var mı ki diye stres yaşıyorum.
aa cidden mi misk ? bizde öyleyiz.. sonlara doğru takıyor birşey olmaz ben kendimden eminim diyoraynı sıkıntı.taktıramıyorum ben yaaa
ha doğru hatırladım yaniyok yok doğru. doğum iznine ayrıldı. 2. ye hamile. gelir şimdi o da . etiketlendi.
onun stresi gıcık yaaa herşeyin ortasın da bi sn geliyorum diyoraa cidden mi misk ? bizde öyleyiz.. sonlara doğru takıyor birşey olmaz ben kendimden eminim diyor
önemli günlere dikkat etmeye çalışıyorum.yumurtlama dönemimi az çok biliyorum ama ne kadar emin olabilirsinki işteama ben emin değilim ve her ay bu stresi yaşıyrum çünkü erkeğin af buyurun boşalmadan önceki gelen zevk suyu hamile bırakıyor zaten yani napacağım bilmiyorum olmuyor böyle
saglık ocagında aylık iğne yaptırasım var.
vallahi bilmem . dikkat et kuzu.ama ben emin değilim ve her ay bu stresi yaşıyrum çünkü erkeğin af buyurun boşalmadan önceki gelen zevk suyu hamile bırakıyor zaten yani napacağım bilmiyorum olmuyor böyle
saglık ocagında aylık iğne yaptırasım var.
asla emin olamassın ve çok riskliönemli günlere dikkat etmeye çalışıyorum.yumurtlama dönemimi az çok biliyorum ama ne kadar emin olabilirsinki işte
sen nasıl hamile kalmştn süpriz olmştu demivallahi bilmem . dikkat et kuzu.
ben öyle hamile kalmıştım. zor işler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?