Evet canımbana hiç bi yerden gelmiyor.alıntı ve beğeni olunca yorumuma ona geliyor.onumu diyorsunuz
nasıl kaytarıyor meselaişi olmazsa evet.geçen hafta mesela benim arabada sıkıtı vardı çıktı iş bitti sonra geldi bu aralarda bi kaytarma mevcut hani
ende çamaşır atacağım bizim oda süpür sil wc yıkarım.koridor vs bakalım halim olursa sadece oturduğumuz oda kalırbugün bizdede karnabahar kızartması var..
ben eve gidince sos yapacağım sarımsaklı yogurt ile.. tamam
yemek saatine kadar toz alırım
yemekten sonra mutfagın dışını bir elden geçiririm. ocağı buzdolabını felan o arada camasır yıkanır
eşim oynar oglanla
sonra o onu yatırır ben camasır sererim
eşim tuvalet banyo yıkar
ve yatış..
yarında dip bucak makine vileda tamam..
bu kadar oluyor dahası yok
olduğu kadarevim hiç bir zaman istediğm gibi temiz düzenli olmuyor
hiç bir zaman istediğim gibi temizleyemiyorum ne yapalım bunada şükür..
Canım sen kv ile beraber değil miydinende çamaşır atacağım bizim oda süpür sil wc yıkarım.koridor vs bakalım halim olursa sadece oturduğumuz oda kalır
kahvaltı yaptı çıktı misal saat dört gibi geldinasıl kaytarıyor mesela
evden kacıp bir daha gelmiyor mu
evet kv çocuklara bakıyor.haftasonu evindeCanım sen kv ile beraber değil miydin
Yapmaz mi ev işi falanevet kv çocuklara bakıyor.haftasonu evinde
ev işi hiç yapmaz .nadir çocuklar bişey dökmüşse süpürür.bide çamaşır sermemişsem yetiştirememişsem serer toplar katlar.Yapmaz mi ev işi falan
Selammmmm buyurdumm bilee canımm@kahvesevmemben slm canımbuyurmazmısın ama kahveyi çok severim ben çay ikram edelim
Iyi gelişme varev işi hiç yapmaz .nadir çocuklar bişey dökmüşse süpürür.bide çamaşır sermemişsem yetiştirememişsem serer toplar katlar.
geçen hafta yemek yapmaya başladı bu arada
Hakkaten kahve sevmion musun yaffSelammmmm buyurdumm bilee canımmayyy alırım bir çayınızı vallaaa
Yok valla çok denedim dee olmuyorrr yapamıyorum resmenn eziyetttHakkaten kahve sevmion musun yaff
Iyi gelişme var
Valla benim kv maşallahı var yaa
Geldiğinde direk supurgeye su doldurur siz su odaya geçin de ilk burayı supureyim geri gelin der
hım bekarsın o zaman senYok valla çok denedim dee olmuyorrr yapamıyorum resmenn eziyetttannemlere her gün ayni saatte yapıyorum hatta su an içiyorlar ben ağzıma alamiyorum çaycıyım bennn
tuhaf demiHakkaten kahve sevmion musun yaff
Hahah evett. Sevdicegimle insallah seneye bişeler düşünüyoruz bakalimhım bekarsın o zaman sen
ben öyle bölük pörçük sevmiyorum nefret ederimende çamaşır atacağım bizim oda süpür sil wc yıkarım.koridor vs bakalım halim olursa sadece oturduğumuz oda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?