yok demem vallahi .bu gün kahve içmedim yaaa.Ohh miss ellerine sağlıkkkkbende sana kahvee yapayım bariii
sende yarın öyle yapkahvaltı yaptı çıktı misal saat dört gibi geldi
hadi hayırlısı inş.bayanlara yaş sorulmaz ama tanışmak adına yaşın kaç.çalışıyormusunHahah evett. Sevdicegimle insallah seneye bişeler düşünüyoruz bakalim
Niye içmedin canimmyok demem vallahi .bu gün kahve içmedim yaaa.
bölük börçük değilki.akşam ve sabah arası biticek arada sadece uyku molası var.ben öyle bölük pörçük sevmiyorum nefret ederim
Amin inşallah. 22 yaşındayım özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyordum ayrıldım işten şu an çalışmıyorum aöf ten sosyal hizmetler okuyorum ikinci sınıfım. Bende sizi tanımak isterimmm hanımefendiiiihadi hayırlısı inş.bayanlara yaş sorulmaz ama tanışmak adına yaşın kaç.çalışıyormusun
kahve yapan arkadaşın işi vardı bende üşendim kendime yapmayaNiye içmedin canimm
biz hiç birbirimzden bagımsız birşeyler yapmayız neden ki acepçocuklar uyurken kaçıcam işte
Hahahah ahh bu üşengeçlikkkkahve yapan arkadaşın işi vardı bende üşendim kendime yapmaya
memnun oldum.sosyal hizmetler iyi .çok iyi etmişsin okumakla. bende 35 yaşındayım normalde 34 bitti.34 demeliyim sanırım.çalışıyorum.iki kuzum var.biri 3,5 diğeri 1,5. benden böyleAmin inşallah. 22 yaşındayım özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyordum ayrıldım işten şu an çalışmıyorum aöf ten sosyal hizmetler okuyorum ikinci sınıfım. Bende sizi tanımak isterimmm hanımefendiiii
nerden tanıyorum bu nicki
gel bakalım calısan cocuklu anne aramıza buyuryes baby
üff 40 kere okuyoruz bunları gına geldimemnun oldum.sosyal hizmetler iyi .çok iyi etmişsin okumakla. bende 35 yaşındayım normalde 34 bitti.34 demeliyim sanırım.çalışıyorum.iki kuzum var.biri 3,5 diğeri 1,5. benden böyle
biz hiç birbirimzden bagımsız birşeyler yapmayız neden ki acep
çalışan çoluk çocuk sahibi biri olduğum içindir babynerden tanıyorum bu nicki
o zaman biz normalizbilmem bizde nadir.eşim yaparda ben çok nadir yani.genelde beraber çıkarız
okuma allaaaa allaa arkadaş sordu tanıtmayayım mı kendimiüff 40 kere okuyoruz bunları gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?