afiyet olsun
program uymadı.neyse bakalımneden evdeymişsiniz ?
neyse olsun pazar günü yaparsınız birşeyler birlikteprogram uymadı.neyse bakalım
yediğime pişman oldum ama ya iş yerinde yedim bugün çok şişirdi birdaha ev hariç yemeceğim kendimi çok obur hissediyorum su anafiyet olsun
canım geçen pazar emin değilim cumarteside olabilir.dışarı çıktık dolaştırdık onları.avm tarzı bişey var tam buyuk değil bir saat fazla orda dolandık market alışverişini yaptık çocuklar eşimle takıldı oyun bölümü vardı benda alacakları aldım vs.sonra .sevdiğim bi yer var oraya gidip yemeğimizi yedik.sonrasında tekrar arabada az dolanıp eve geçtik.çokta iç acıcı değil ama çocuklar hava almış oluyor.yada bir iki mağaza dolanırım ben bildiğin hep aynı şeylergenelde pazar günleri cocuklarla neler yapıyorsunuz kış ayı için
arada olur ya.eritirsin yarın kutsal temzilik günüyediğime pişman oldum ama ya iş yerinde yedim bugün çok şişirdi birdaha ev hariç yemeceğim kendimi çok obur hissediyorum su an
üffsorma bugünde çok iş var misk şimdi kafamda onları kuruyordum bendearada olur ya.eritirsin yarın kutsal temzilik günü
aynı aynı bizimde aynı bide burada ilçe olduğu için yapacak 2 3 secenek var başkada birşey yo kyazın cay bahcesi piknik balık tutma vs güzel geçiyorcanım geçen pazar emin değilim cumarteside olabilir.dışarı çıktık dolaştırdık onları.avm tarzı bişey var tam buyuk değil bir saat fazla orda dolandık market alışverişini yaptık çocuklar eşimle takıldı oyun bölümü vardı benda alacakları aldım vs.sonra .sevdiğim bi yer var oraya gidip yemeğimizi yedik.sonrasında tekrar arabada az dolanıp eve geçtik.çokta iç acıcı değil ama çocuklar hava almış oluyor.yada bir iki mağaza dolanırım ben bildiğin hep aynı şeyler
normalde kış ayı benim ayımdır ama bu sene bi tuhaf geçiyor.çıkışta yemek hazırsa hemen işin birazını yapmayı planlıyorum ki yarın arkadaşlarla rahat takılayımüffsorma bugünde çok iş var misk şimdi kafamda onları kuruyordum bende
ben birşeyi anlamıyorum yazın eve 8 de giriyoruz nerdeyse birde evde çok durmuyoruz ona ragme nherşey bir şekilde olurken kışın 5 de evdeyim. ve hep bir gerginlik biran evvel bitirme cabası var
eşinede cumartesi pazar tatil demi.. o konuda sanslısın öyle isenormalde kış ayı benim ayımdır ama bu sene bi tuhaf geçiyor.çıkışta yemek hazırsa hemen işin birazını yapmayı planlıyorum ki yarın arkadaşlarla rahat takılayım
ne bildirimiBanada gelmemiş bildirim
Yazışma olunca bildirim geliyo ya kuzune bildirimi
işi olmazsa evet.geçen hafta mesela benim arabada sıkıtı vardı çıktı iş bitti sonra geldi bu aralarda bi kaytarma mevcut hanieşinede cumartesi pazar tatil demi.. o konuda sanslısın öyle ise
oda yardm eder sana ben cumartesi tek başıma koca evin üzerinden geliyorum
bana hiç bi yerden gelmiyor.alıntı ve beğeni olunca yorumuma ona geliyor.onumu diyorsunuzYazışma olunca bildirim geliyo ya kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?