2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

genelde pazar günleri cocuklarla neler yapıyorsunuz kış ayı için
canım geçen pazar emin değilim cumarteside olabilir.dışarı çıktık dolaştırdık onları.avm tarzı bişey var tam buyuk değil bir saat fazla orda dolandık market alışverişini yaptık çocuklar eşimle takıldı oyun bölümü vardı benda alacakları aldım vs.sonra .sevdiğim bi yer var oraya gidip yemeğimizi yedik.sonrasında tekrar arabada az dolanıp eve geçtik.çokta iç acıcı değil ama çocuklar hava almış oluyor.yada bir iki mağaza dolanırım ben bildiğin hep aynı şeyler

arada olur ya.eritirsin yarın kutsal temzilik günü
üffsorma bugünde çok iş var misk şimdi kafamda onları kuruyordum bende
ben birşeyi anlamıyorum yazın eve 8 de giriyoruz nerdeyse birde evde çok durmuyoruz ona ragme nherşey bir şekilde olurken kışın 5 de evdeyim. ve hep bir gerginlik biran evvel bitirme cabası var

aynı aynı bizimde aynı bide burada ilçe olduğu için yapacak 2 3 secenek var başkada birşey yo kyazın cay bahcesi piknik balık tutma vs güzel geçiyor

normalde kış ayı benim ayımdır ama bu sene bi tuhaf geçiyor.çıkışta yemek hazırsa hemen işin birazını yapmayı planlıyorum ki yarın arkadaşlarla rahat takılayım

normalde kış ayı benim ayımdır ama bu sene bi tuhaf geçiyor.çıkışta yemek hazırsa hemen işin birazını yapmayı planlıyorum ki yarın arkadaşlarla rahat takılayım
eşinede cumartesi pazar tatil demi.. o konuda sanslısın öyle ise
oda yardm eder sana ben cumartesi tek başıma koca evin üzerinden geliyorum

bugün bizdede karnabahar kızartması var..
ben eve gidince sos yapacağım sarımsaklı yogurt ile.. tamam
yemek saatine kadar toz alırım
yemekten sonra mutfagın dışını bir elden geçiririm. ocağı buzdolabını felan o arada camasır yıkanır
eşim oynar oglanla
sonra o onu yatırır ben camasır sererim
eşim tuvalet banyo yıkar
ve yatış..
yarında dip bucak makine vileda tamam..
bu kadar oluyor dahası yok

eşinede cumartesi pazar tatil demi.. o konuda sanslısın öyle ise
oda yardm eder sana ben cumartesi tek başıma koca evin üzerinden geliyorum
işi olmazsa evet.geçen hafta mesela benim arabada sıkıtı vardı çıktı iş bitti sonra geldi bu aralarda bi kaytarma mevcut hani

evim hiç bir zaman istediğm gibi temiz düzenli olmuyor
hiç bir zaman istediğim gibi temizleyemiyorum ne yapalım bunada şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…