2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

selam canm
çok şükür iyiyim sen naslsınnn
oğlanda iyi ergenlıkhavalarındaa kendisi
bende buralardayım
bende iyiyim canım.. ben seni hiç görmüyordum son zamanlarda demek ki denk gelmemişiz
haftanın son günü kızlarla eve gidince yapılacak olan işleri güçleri konuşuyorduk işte.

Bende çok memnun oldum. Ay maşallah Allah bağışlasın. Gönül isterdi ki örgün gideyim puanımda iyiydi ama olanlar oldu çıkamadım şehir dışına bende öyle yada böyle birakmak istemedim
okumak iyidir yeterki bırakma.açıktan olunca insan gevşeyip bırakabiliyor

bende iyiyim canım.. ben seni hiç görmüyordum son zamanlarda demek ki denk gelmemişiz
haftanın son günü kızlarla eve gidince yapılacak olan işleri güçleri konuşuyorduk işte.

bende çok giremiyorum

yıl sonu işleri malum

ama ev işi bitmezz

sabah kapı kapandımı biter ev işi benin için yap yap aynııı

Yok valla çok denedim dee olmuyorrr yapamıyorum resmenn eziyettt annemlere her gün ayni saatte yapıyorum hatta su an içiyorlar ben ağzıma alamiyorum çaycıyım bennn
Kahve candır yaa

maşallah ya.kontes sanki benimki.ben süpürürüm oğlu siler o kanepede oturuyorsa ayaklarını kaldırır anca ;burayıda sil diye

Zahmet etme anne yaaa
Ayyy bak kaç kilobirden vermissindir sen
Lütfen alışılmadık hareketler yapma de

Skandal bence

Sagol canım hayır kortizon içerikli hiç ilaç kullanmadım günde iki tane alfemet alıyordum tansiyon için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…