bende iyiyim canım.. ben seni hiç görmüyordum son zamanlarda demek ki denk gelmemişizselam canm
çok şükür iyiyim sen naslsınnn
oğlanda iyi ergenlıkhavalarındaa kendisi
bende buralardayım
eşime dedim kitap alacam 157 lira mat türkçe konu anlatımı
ee bir kitap yetmez ki bir cok yayın lazım soru için diyor
okumak iyidir yeterki bırakma.açıktan olunca insan gevşeyip bırakabiliyorBende çok memnun oldum. Ay maşallah Allah bağışlasın. Gönül isterdi ki örgün gideyim puanımda iyiydi ama olanlar oldu çıkamadım şehir dışına bende öyle yada böyle birakmak istemedim
tanışırız.altta görünce etiketlemek istedimel sallıcaktım öpücük atmışım iyimi
dalış serbest iyiyz biz.sen yoğunsun tabiSelamlarrr
İşler yogun malum sene sonu bilancoları etkiliyor
Bodozlama dalıyorum muhabbete nabersiniz :)
Aynen öyle okula gitme gibi bir zorunluluk olmayınca rehavete kapılıyor insan ama bırakmam alacam diplomayi insallah.okumak iyidir yeterki bırakma.açıktan olunca insan gevşeyip bırakabiliyor
bende iyiyim canım.. ben seni hiç görmüyordum son zamanlarda demek ki denk gelmemişiz
haftanın son günü kızlarla eve gidince yapılacak olan işleri güçleri konuşuyorduk işte.
galibaben gideceğim millet geldi iyi mi herkes benim gitmemi bekliyormuş hazar
sende çalışan annesin sanırımSORUN DEĞİL TANIŞIRZZZ canımmm
inş canımcımAynen öyle okula gitme gibi bir zorunluluk olmayınca rehavete kapılıyor insan ama bırakmam alacam diplomayi insallah.
sende çalışan annesin sanırım
evet canı ama benım oğlum büyükkk 17 yaşında lise 11 sınıfff
özelde muhasebe dep. çalıyorumm
Valla her an gidebilirim iki nefes almaya geldimdalış serbest iyiyz biz.sen yoğunsun tabi
kesinlikle cuma olunca bi oh çekiyoruzValla her an gidebilirim iki nefes almaya geldim
Şükür yarın tatil
maşallah Allah bağışlasın.seneyemi girecek sınava
Kahve candır yaaYok valla çok denedim dee olmuyorrr yapamıyorum resmenn eziyetttannemlere her gün ayni saatte yapıyorum hatta su an içiyorlar ben ağzıma alamiyorum çaycıyım bennn
maşallah ya.kontes sanki benimki. ben süpürürüm oğlu siler o kanepede oturuyorsa ayaklarını kaldırır anca ;burayıda sil diye
Skandal bencetuhaf demi
Cekemiyorum halakesinlikle cuma olunca bi oh çekiyoruz
evet canı ama benım oğlum büyükkk 17 yaşında lise 11 sınıfff
özelde muhasebe dep. çalıyorumm
Sagol canım hayır kortizon içerikli hiç ilaç kullanmadım günde iki tane alfemet alıyordum tansiyon için.Neysesakinim canım inan ne yazacağım ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim ferahlık versin gönlüne.çok iyi anlayabiliyorum seni .Rabbim sana ve eşine sağlık sıhhat versin.biran önce toparlanmaya bak.benimde tansiyon sorunum vardı ani yükselişe geçmişti.perinatologun verdiği bi ilaç yapmıştı.hemen kesmiştik tekrar yükselmesin diye.eser miktar protein gözlenmişti yanlış hatırlamıyorsam.kortizon içerikli ilaç kullandınmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?