- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Iyi tatiller haftasonlari ders çalışma, okul gibi düşün sıkılmabende kaçtm kızlar
herkese iyi hafta sonları görüşmek üzere
1 ay kalmak zorundayım çıkıştan sonra ..3 hafta mı
Ayy hic sorma yetişemedim amaa@kahvesevmemben okuya okuyamı geliyorsun kuzucum
Allah yardımcın olsun canimEski koca kişisine tensip zarfi gitmiş önce araya adam koyup davayı çeksin dediler şimdi de ilgili baba rolüne girdi çocuk defalarca hasta oldu bugün akli başına gelmiş yarın eve gelip çocuğu görecekmis yada dr a götürecekmisumarım çocuğu doldurmaz yada üzmezler inşAllah
Teşekkür ederim kuzum yarın dr a falan götürmeyecek benceAllah yardımcın olsun canim
Neden öyle düşündünTeşekkür ederim kuzum yarın dr a falan götürmeyecek bence
Bot alacağız diye defalarca götürdü ancak geçen hafta aldı bir kere daha dr a götürecem dedi goturmedi umarım götürürNeden öyle düşündün
Ne sorumsuzluk yaBot alacağız diye defalarca götürdü ancak geçen hafta aldı bir kere daha dr a götürecem dedi goturmedi umarım götürür
Sadece çocuğu doldurup etkilemesinler yeter
Çocuğa okula gitme benim yanimda kal dedi haftalarca uğraştım okul için
Demi ?amaç çocuğu kendine çekip almak yada bana eziyet olsunNe sorumsuzluk ya
Destek değilsin bari ayak bağı olma
Allah yardımcın olsun canımDemi ?amaç çocuğu kendine çekip almak yada bana eziyet olsun
Bir iş bulsam kafam çok dolu hep aynı yüzler aynı gündem kaç aydır bir insan yüzü görmedim bir 5 dk hava almadım
Sürekli gidiyorum iş yok ki artık parada bitti git gel sadece 5 tl minibüs tutuyorAllah yardımcın olsun canım
Iskur a gittin mi
Iyi bak bakalım canimSürekli gidiyorum iş yok ki artık parada bitti git gel sadece 5 tl minibüs tutuyor
Gazete alacağım yarın bakalım herkes işten çıkarılıyor kuzenimin işyerinden 25 kişi çıkarılmış
Hergün 100 yüzlerce kişi işten çıkarılıyor dedi iskur da ki memur
Iyi bak bakalım canim
Eşim internet üzerinden takip ediyor iskuru çok işçi aranıyor
Eşimde kpss puanıyla resmi yerde iş bakıyor ordan biliyorum
Inşallah hayırlı bi kapı açılır canımErkeklere deneyimli kalfa usta kpss puanı iyi olanlara çok fazla iş var
Ben vasifsizim ve lise mezunuyum yaş 32
Çok zor yani
Amin kuzumInşallah hayırlı bi kapı açılır canım
Herkese merhaba gezinirken bu topigi gördüm evet işsizlik hatsafhada maalesef işkurun meslek edindirme kurslarına gitseniz yada halk eğitimden kurs alsanız mesela butik pastacılık vbSürekli gidiyorum iş yok ki artık parada bitti git gel sadece 5 tl minibüs tutuyor
Gazete alacağım yarın bakalım herkes işten çıkarılıyor kuzenimin işyerinden 25 kişi çıkarılmış
Hergün 100 yüzlerce kişi işten çıkarılıyor dedi iskur da ki memur
Kursa gidersem ogluma bakamazlarmisHerkese merhaba gezinirken bu topigi gördüm evet işsizlik hatsafhada maalesef işkurun meslek edindirme kurslarına gitseniz yada halk eğitimden kurs alsanız mesela butik pastacılık vb
Yuh artık yaaKursa gidersem ogluma bakamazlarmis
Hiç mi sizden akraba yok bakacak canımKursa gidersem ogluma bakamazlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?