ilyas hocamın sözü.. bu hoca sayesnde bu iş olacak misk.. matematiği halletim mi korkum yok sözelim iyidir çalışırsam yaparımvayy söze bak heleeee.konumu sildirmek istiyorum ya.sonuncu olacağım galiba
sus yalancıkimsenin bi yere gittiği yok
günaydın canımmmmmmmmm nasılsıngünaydın kızlarrrrrrrr
matematiği yaparsın sen kafa var sendeilyas hocamın sözü.. bu hoca sayesnde bu iş olacak misk.. matematiği halletim mi korkum yok sözelim iyidir çalışırsam yaparım
sahimi dersin misk.. inşallah..matematiği yaparsın sen kafa var sende
çok güzel desteklemiş seni kuzum vallaha bravoyıl sonu geçsinde biraz daha rahatlarım inşallah..
dün eşim çok morel verdi misk..
içimde bir umut var ilk defa sen bu işi yapacaksın dedi..
bende inanıyorum kendime inancımı yitirmeyeceğm inşallah
son 3 ay kalada dershaneye gideceğim sırf denemeler için yazılacağım.. 2 sene sonra memur olarak dönerim aranıza inşallah zaten ünv. atanırsam oralar çakılı kadro genelde tayin çok zor eşimde bizimle gelecek allah o günleri nasip ederse..
ordan bir iş bulur
zaten memur olanın ya anası gidiyor yanına ya kardeşi kaynanası vs bizde o imkanlarda yok ne yapacaksın dedim eşime:d
sen kazanda ben 1 günde istifa eder 2. güne ordan ev bulurum diyor
günaydın canımmmmmmmmm nasılsın
yıl sonu geçsinde biraz daha rahatlarım inşallah..
dün eşim çok morel verdi misk..
içimde bir umut var ilk defa sen bu işi yapacaksın dedi..
bende inanıyorum kendime inancımı yitirmeyeceğm inşallah
son 3 ay kalada dershaneye gideceğim sırf denemeler için yazılacağım.. 2 sene sonra memur olarak dönerim aranıza inşallah zaten ünv. atanırsam oralar çakılı kadro genelde tayin çok zor eşimde bizimle gelecek allah o günleri nasip ederse..
ordan bir iş bulur
zaten memur olanın ya anası gidiyor yanına ya kardeşi kaynanası vs bizde o imkanlarda yok ne yapacaksın dedim eşime:d
sen kazanda ben 1 günde istifa eder 2. güne ordan ev bulurum diyor
çok şükür canım
sen nasılsınnn
sen yaparsın sen de o azim var canımm
sende ünv. memurdun demi yanlış mi hatırlıyorum misk ??çok güzel desteklemiş seni kuzum vallaha bravo
bende iyiyim canm bir kaç işim vardı onu hallettm şimdi soru çözmeye geçeceğim kablumbağa gibi ilerliyorum ama olsun yeter ki yapym da..çok şükür canım
sen nasılsınnn
sen yaparsın sen de o azim var canımm
sende ünv. memurdun demi yanlış mi hatırlıyorum misk ??
oralar cakılı kadro tayin yok genelde demi
oralar belediyeler il özel idareler
bende iyiyim canm bir kaç işim vardı onu hallettm şimdi soru çözmeye geçeceğim kablumbağa gibi ilerliyorum ama olsun yeter ki yapym da..
inşallah.. şu matematik beni pes ettirmez ise olacak bu iş
sizin işler nasıl yogun mu yıl sonu malum
ben onu sana sormadydm zatenyok canım
ben özelde muhasebe
allah kolaylık verisnnn
biraz yoğunn
boşve yavaş ilerle ama sağlam adımlarlaa ilerleee
Slm vermek istedimBir kahve molası kimseler yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?