4 ü bulmaz benimde yaklaşır canım.Rabbim kazançlarımıza bereket versin önemli olan omisk o zaman şimdi memur maaşları 4 bin tl olur sanırım değil mi..
bizimkinin iki katı
allahm bende o günlere erişirim inşallah..
evet gayet yeterlievet bunada şükür kuzum eşimde asgari ücretten fazla alıyordu
onunda maaşı 3 bine yaklaşır inşallah
benim hesapladığm gibi
kira bakıcıyı cıkınca elimize 3150 gibi bir rakam kalıyor oda yeter..
cocuk parasıda mı veriliyor misk ? yoksa o eşi çalışmayanlar için mi peki ?4 ü bulmaz benimde yaklaşır canım.Rabbim kazançlarımıza bereket versin önemli olan o
aynen zaten yılda iki kere ikramiye alıyorum bayramda bu senede 1000 tl alırım toplamevet gayet yeterli
tek çocuk tüm gün ise 800 civarı .düzcede bakıcı paraları ne durumda ? tek cocuga ne kadara bakıyorlar
dayanır canımşu an 3500 alıyorsanız 4 bin tl dayanmaz mı yılda 2 kere zam gelecek birde.
ocak ayında zam düşük . hazirandaki daha iyi oluyor . ben sadece ocaktan bahsettim .şu an 3500 alıyorsanız 4 bin tl dayanmaz mı yılda 2 kere zam gelecek birde.
mantıklı aslında bende yapsam ya fırsat bulursam yapayım mademyok canm ben tuzlayıp temizleyip atıyorum hiç birşey olmaz zaten 3 hafta içinde biter bu balık bizde.
evet çokmuş gerçekten.. benim anlamadım yarm güne 600 tüm güne 650 nasıl oluyor ya ikisinede aynı bakıcı bakmıyor mutek çocuk tüm gün ise 800 civarı .
belki daha çok .
benim yarım gün oğlum 8 yaşında. eziyeti yok yani. 600 e bakılıyor. yarım gün ve koca çocuk . ödev yapıyor . tv izliyor . okula gidiyor saat 1 de .
sabah 8 buçukta bırakıyor babası bakıcıya.
küçük kızımızı. tüm gün 650 ye bakılıyor .
iki çocuk 1400 tl yi buluyor . çünkü büyük oğlan için haftalık yiyecek alışverişi yapıyoruz .
haftalık kaşar , sucuk , meyve , sarellaaa, tost ekmeği , ketçap vs gibi haftalık alınıyor . gönderiliyor .
ama küçük çocuklar ne kadar bakılıyor bilmiyorum . tahminim 800-900 civarıdır .
daha uyguna bakanlar da vardır ama çok çok ihtiyaç sahibi olması lazım . komşusudur vs olması lazım .
yoksa çok acımasız bakıcılar . çok istiyorlar . bakıcıya çalışıyoruz .
evet haziranda daha iyiymiş bende baktmda şimdi =) baktıkca iyi oluyor bana iyi geliyor..ocak ayında zam düşük . hazirandaki daha iyi oluyor . ben sadece ocaktan bahsettim .
eş çalışmıyorsa ve çocuğun varsa üzerine alıyorsun hem eş hem çocuk yardımı alıyorsun.cocuk parasıda mı veriliyor misk ? yoksa o eşi çalışmayanlar için mi peki ?
eğer düz memur 3001 den atanırsan maaş daha az .her memur aynı maaşı almıyor mu kızlar ne değişiyor
mesela ben önlisansdan atanacağım ya
kadrolu olarak.. diğerlerine göre maaş değişik mi oluyor
sözleşmeli biraz daha az onu bilyorum da
anladım peki eşin çalışıyor ise alamıyorsun demi cocuk parasıeş çalışmıyorsa ve çocuğun varsa üzerine alıyorsun hem eş hem çocuk yardımı alıyorsun.
benim bölümümden alım bayağı cok kendi bölümümden atanmak daha iyi olmaz mı canm cok bilgisizm ya ondan soruyorum sizlere.eğer düz memur 3001 den atanırsan maaş daha az .
ama teknik kadrodan tekniker olarak atanırsan daha yüksek maaşın . kadron da daha iyi olur . ilk başlangıcta.
ama bence düz memur da atansan şartlar vs ler daha iyi . yeter ki memur ol . önemli olan o . inşallah .
kız kreşe gidiyor .sen toplam bakıcıya ne veriyorsn
aslında ikisine aynı bakıcı baksa daha uygun olmaz mı
ünvana göre derecene göre değişiyor kuzum.her memur aynı maaşı almıyor mu kızlar ne değişiyor
mesela ben önlisansdan atanacağım ya
kadrolu olarak.. diğerlerine göre maaş değişik mi oluyor
sözleşmeli biraz daha az onu bilyorum da
hayır alır .anladım peki eşin çalışıyor ise alamıyorsun demi cocuk parası
enflasyon oranına göre hesap çıkacak çokta düşük bişey beklemiyorum ben.hazirandaki niye daha iyi olsunki.her sene ayrı hesaplanıyor.enflasyon düşerse zamda düşer.gerçi maaşlar hep eridi amaocak ayında zam düşük . hazirandaki daha iyi oluyor . ben sadece ocaktan bahsettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?