tabiki çok sevinirim bir kahvenin 40 yıl hatrı var derler =)Slm vermek istedim
Eşlik edebilirim❤
Aynen canimtabiki çok sevinirim bir kahvenin 40 yıl hatrı var derler =)
gözün aydın canım 2000 nin altında olması imkansızdı canım.okadar hesap yaptılar hiç birşekilde 2000 nin altına düşmedikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asgari ücret 2020 tl oldu allahım sana şükürler olsun kredimizi kolaylıkla ödeyebileceğiz beklediğim gibi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok korkuyordum 1800 1900 kalacak diye
işlerim vardıBir kahve molası kimseler yok mu
slm canım nasılsın.yoktun kaç gündürSlm vermek istedim
Eşlik edebilirim❤
iyidir demirleke sen nasılsınkızlar nabıyonuz .
afiyet olsun canımhava çok soğuk . ve sürekli yemek yiyorum . kurabiye vs . sürekli bi kutlama şeysi de var bulunduğum yerde.
maşallah gelen kurabiye getiriyor . giden pasta.
ve ben de hiç karşı koyamam ikrama.
tok da olsam yerim .
akşam çocuklar . sabah işler derken yoğunluk var.
misk o zaman şimdi memur maaşları 4 bin tl olur sanırım değil mi..işlerim vardı
evet bunada şükür kuzum eşimde asgari ücretten fazla alıyordugözün aydın canım 2000 nin altında olması imkansızdı canım.okadar hesap yaptılar hiç birşekilde 2000 nin altına düşmedi
gözün aydın canım .evet bunada şükür kuzum eşimde asgari ücretten fazla alıyordu
onunda maaşı 3 bine yaklaşır inşallah
benim hesapladığm gibi
kira bakıcıyı cıkınca elimize 3150 gibi bir rakam kalıyor oda yeter..
niye canm ? ben baktmda internetten 2019 yılı için 4 bin tl yazıyor memur içingözün aydın canım .
çok şükür . sevindim .
memura bu yıl öyle zam yok . çok çok az . minimal .
düzcede bakıcı paraları ne durumda ? tek cocuga ne kadara bakıyorlargözün aydın canım .
çok şükür . sevindim .
memura bu yıl öyle zam yok . çok çok az . minimal .
çıkarınca nasıl oluyor ezilmiyormu geçen hafta levrek yaptım ben.hamsi ccanım istiyor haftasonu belkibenimde işler vardı yeni bitirdim
hamsi 4 tl düşmüş
4 kilo aldım dolaba koyacağız bir daha denk gelmez
yok canm ben tuzlayıp temizleyip atıyorum hiç birşey olmaz zaten 3 hafta içinde biter bu balık bizde.çıkarınca nasıl oluyor ezilmiyormu geçen hafta levrek yaptım ben.hamsi ccanım istiyor haftasonu belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?