2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kaçla başladın
işte onu hatırlayamıyorum .
ama burda memurlar şaşırmıştı. onlardan 1 yıl sonra gelip de kadromun iyi olmasına.
7 ile başlamış olabilir miyim . sanki öyle kalmış aklımda.
ya da 8 ile. bilmiyorum .
en son ay bordroma baktım . orada yazıyordu 6/1 i yanlış mı bakıyorum ki. derece / kademe kısmında 6/1 yazıyor.

tekrar söylüyorum maaşın derecene mezuniyet durumuna ve atandığın ünvana göre değişir.kodlara takılma yahu.adam 4 yıllık memur olur vhkiye atanır yada memur yada bilgisayar işletmeni yada mühendis olarak atanır gibi.......

ben en kötü ihtimalı biliyim de.. düz memur olarak düşünüyüm zaten öylede olacakda.. bölümümün ünvanı yok çünkü

senin maaşn gerçekten çok güzel canm.. allah bereket versin..
olur tabiki öyle kalacak değil herhalde
asgari ücrete 400 tl zam oldu
ama gerçekten iyi oldu. yani nasıl geçiniyordu demi insanlar .
tek kişi çalışıyor mesela. eşi ev hanımı. çocuk var . ev kira.
Allah yardım etsin inşallah

3 yılda bir düşer hesapla bakalım kaç sene olmuş kaçıncı dereceden başlamışsın işe

anladım anladım o zaman şöyle soruyorum
eskiye göre mesela
asgari ücret 1600 tl iken
yeni başlayan bir memurun maaşı ne kadardı 2018 yılında ? 3bin mi?
senin bölüme bak ve hertürlü iki yıllıktan alınan kurumlar hangi ünvanla alıyor ona göre söyleyeyim

ama gerçekten iyi oldu. yani nasıl geçiniyordu demi insanlar .
tek kişi çalışıyor mesela. eşi ev hanımı. çocuk var . ev kira.
Allah yardım etsin inşallah
evet hemde çok iyi oldu.. en azından eşimede ona göre zam gelecek.. gelmek zorunda çünkü o yönden çok iyi oldu
diğer türlü krediyi nasıl öderiz diye düşünüyordum şimdi allahın izni ile öderiz inşallah
ay ay da kaynak kitap almaya devam edeceğim kendime
şu an sadece mat.. biraz rayına oturtursam türkçe ile bir götüreceğim eylül gibide sözellere başlayacağım
yeterki şu mat bir hallolsun

3 yılda bir düşer hesapla bakalım kaç sene olmuş kaçıncı dereceden başlamışsın işe
5 yıl oldu başlayalı. işte. amann boş ver . hesaplamayı da bilmiyorum .
bi taraf sabit dururken öbür taraf azalıyor vs . artıyor .
neyse .

bilgisayar işletmenide var kadro kodum ile.. 3003 ile tercih edebileceğim sertifika sartı var oda var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…