senin maaşn gerçekten çok güzel canm.. allah bereket versin..
olur tabiki öyle kalacak değil herhalde
asgari ücrete 400 tl zam oldu
anladım anladımya o kodlara takılma.maaşta derece önemlidir hızmet süresi önemlidir
peki yılda hiç zam gelmiyor mu canmmuhasebe finans herşey bende ama çok çok yoğunum
normalde finans departmanının maaşı bu kadar
işte onu hatırlayamıyorum .kaçla başladın
ya işte kafamda birşeyler takılı kalınca odaklanamıyorum..
maaşda önemli neden deersen
ben memleketimden gideceğim
belki gittğim yer buraya göre daha pahalı olacak mesela
ev kirası burda 500 veriyor isem orda 700 800 vereceğim belki
burda bakıcı 700 ise orda 1000 tl bakacak belki
eşim daha düşük bir iş bulacak belki bunları düşünmeden edemiyorum acıkcası
ee o zaman benim yine burdan bir farkım kalmaz ki diyorum kendi kendime
ben en kötü ihtimalı biliyim de.. düz memur olarak düşünüyüm zaten öylede olacakda.. bölümümün ünvanı yok çünkütekrar söylüyorum maaşın derecene mezuniyet durumuna ve atandığın ünvana göre değişir.kodlara takılma yahu.adam 4 yıllık memur olur vhkiye atanır yada memur yada bilgisayar işletmeni yada mühendis olarak atanır gibi.......
iki ayrı işe bakınca az tabi.bereket versin yinede canımmuhasebe finans herşey bende ama çok çok yoğunum
normalde finans departmanının maaşı bu kadar
ama gerçekten iyi oldu. yani nasıl geçiniyordu demi insanlar .senin maaşn gerçekten çok güzel canm.. allah bereket versin..
olur tabiki öyle kalacak değil herhalde
asgari ücrete 400 tl zam oldu
3 yılda bir düşer hesapla bakalım kaç sene olmuş kaçıncı dereceden başlamışsın işeişte onu hatırlayamıyorum .
ama burda memurlar şaşırmıştı. onlardan 1 yıl sonra gelip de kadromun iyi olmasına.
7 ile başlamış olabilir miyim . sanki öyle kalmış aklımda.
ya da 8 ile. bilmiyorum .
en son ay bordroma baktım . orada yazıyordu 6/1 i yanlış mı bakıyorum ki. derece / kademe kısmında 6/1 yazıyor.
senin bölüme bak ve hertürlü iki yıllıktan alınan kurumlar hangi ünvanla alıyor ona göre söyleyeyimanladım anladımo zaman şöyle soruyorum
eskiye göre mesela
asgari ücret 1600 tl iken
yeni başlayan bir memurun maaşı ne kadardı 2018 yılında ?3bin mi?
evet hemde çok iyi oldu.. en azından eşimede ona göre zam gelecek.. gelmek zorunda çünkü o yönden çok iyi olduama gerçekten iyi oldu. yani nasıl geçiniyordu demi insanlar .
tek kişi çalışıyor mesela. eşi ev hanımı. çocuk var . ev kira.
Allah yardım etsin inşallah
bölümümden yok memur olarak giriyorsun maaş hesaplamaya direk yani lisa önlisans ünvan memur diğer ünvanlar uymuyorsenin bölüme bak ve hertürlü iki yıllıktan alınan kurumlar hangi ünvanla alıyor ona göre söyleyeyim
5 yıl oldu başlayalı. işte. amann boş ver . hesaplamayı da bilmiyorum .3 yılda bir düşer hesapla bakalım kaç sene olmuş kaçıncı dereceden başlamışsın işe
sekreter ambar memuru vhki bilgisayar işletmeni falan hiç mi yokbölümümden yok memur olarak giriyorsun maaş hesaplamaya direk yani lisa önlisans ünvan memur diğer ünvanlar uymuyor
var .. var... tercih edebileceğimsekreter ambar memuru vhki bilgisayar işletmeni falan hiç mi yok
yedibuçuk sene falan olmuş sanki.aralıktamı atandın5 yıl oldu başlayalı. işte. amann boş ver . hesaplamayı da bilmiyorum .
bi taraf sabit dururken öbür taraf azalıyor vs . artıyor .
neyse .
en düşük ihtimal 3500 alırsın ocak ayıvar .. var... tercih edebileceğim
baştaki üç yıla bir değişir diğeri atandığın aya göre artar5 yıl oldu başlayalı. işte. amann boş ver . hesaplamayı da bilmiyorum .
bi taraf sabit dururken öbür taraf azalıyor vs . artıyor .
neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?