estağfurulluh indirdim şimdi ben sağda hafif şişlik duruyoben gidiyorum çok kafanızı şişirdimm
bende önlisans mezunuym zaten neden tekrar okuyum kiteknik kadro herzaman baya farklı maaş alır.olmadı atanır iki yıllık tarım falan okursun teknik kadroya geçersin
teknik kadroya geçebilmek için .600-700 oynuyor maaşlarıbende önlisans mezunuym zaten neden tekrar okuyum ki
onu o zaman düşünürüz arttıkteknik kadroya geçebilmek için .600-700 oynuyor maaşları
sen teknik kadrodamısnteknik kadroya geçebilmek için .600-700 oynuyor maaşları
hayır bu teknik kadro değil canımcım . bilmiyorum maaşları nedir ama teknik kadro olursan maaşın yüksek olur . kadro derecen iyi olarak başlarsın .adalet kuzum 3003 kodum kadro dereceside genelde 9 10 olarak acılıyor baktmda klavuza
kadro düşük oldukca daha mı iyi yani 9 10 değilde 6 7 olunca kafamı karıştırdınız behayır bu teknik kadro değil canımcım . bilmiyorum maaşları nedir ama teknik kadro olursan maaşın yüksek olur . kadro derecen iyi olarak başlarsın .
9 -10 ise teknik kadro değildir zaten .
yanlış mı biliyorum suhan .
3003 neden düz memur maaşı olur ki o zaman benim okuduğum bölümün bir anlamı kalmıyor mu3003 maaşı normal düz memur maaşı olur . ki o da güzel . Allah bereket versin .
sen geç dalganı benimleyok amirim ben
öğrenim durumuna göre derece belirlenmiyormu.ilk atamaya göre atıyorum ilk okulsa 12 ile başlar gibihayır bu teknik kadro değil canımcım . bilmiyorum maaşları nedir ama teknik kadro olursan maaşın yüksek olur . kadro derecen iyi olarak başlarsın .
9 -10 ise teknik kadro değildir zaten .
yanlış mı biliyorum suhan .
bütün yazdıklarımızı beyninde sil reset attşuunu adam akıllı bir anlatın kızlar
öyle yaptım varm ı adam akıllı anlatacak birisi ?bütün yazdıklarımızı beyninde sil reset att
yawrum 6-7 dereceye nasıl geçecen önce bi başla bikaç yıl geçsin derecen artsınkadro düşük oldukca daha mı iyi yani 9 10 değilde 6 7 olunca kafamı karıştırdınız be
kuzum vallahi bilmiyorum . ama ben teknik kadro ile buradakı memur arkadaşlardan 1 yıl sonra atandımöğrenim durumuna göre derece belirlenmiyormu.ilk atamaya göre atıyorum ilk okulsa 12 ile başlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?