2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sağol canım benim
Allah bereket versin . işin yoğun . yorucu . daha fazlasını hakediyorsun . konuşursan bence halledersin .
çünkü konuşmayınca böyle devam der patronlar .
ama seni kaybetmemek için bence istediğin parayı verirler .

üç yılda 1 derece düşmüş 6 ya inmişsin 4. senen oluncada 6 nın 1 olmuşsun.

çocuklar hazır döner istedi. 101 den tavuk döner aldım
dün kantinden almış yemiş . çok seviyormuş .
iyi o zaman ben de yarın akşam yapayım dedim .
olur dedi.
iyi etmişşsin iyi fikir
ama ben a 101 bim gibi yerlerden tavuk et döner köfte gibi ürünler almıyorum çok güvenmiyorum bir kere bimden kıyma aldık çok kötüydü bir daha tövbe etmiştim

kaç kere çıkmak istedim göndermedi ciddi anlamda söylüyorum bunu
hatta bikaç kişi başladı yanıma benim yerime gelmek için
odasına çağırıp gitmeyin diye ricada bulundu
haklısınız ben konuşmuyorum aslında konuşsam belki hakkımı alırım şu ocak bi gelsinde..

@little dora Hepfitim merak ediliyorsunzu Demetria yine yoğundur Ber ra sen nerelerdesin bdvye mi takıldın kuzu
Neysesakinim birazda olsan toparlanmışsındır umarım
Avukat aradı eski eşim avukat tutmuş avukatı aramış taleplerinizi yazın bizde dilekçe yazacağız demiş Avukatim da bana ödeme de yapmadınız ne olacak böyle dedi
Mahkeme nasıl olacak kazanacak miyim bilmiyorum?
Oğlumun öğretmeni aradı oğlunuz iyi değil destek alın dedi psikolog 1 saat için 200 tl istiyor
Sonra avukat çocuğun velayeti de isteyebilir eski eşiniz haberiniz olsun daha iş bulamadiniz çocuk eski esinizi ve nişanlısı benimsemiş avukatının dediğine göre ne olacak böyle dedi ? Psikolog a gidin dedim çocuk için gitmemissiniz dedi annemler de para yok avukat para istedi diye beni suçladılar nasıl vereceksin diye avukat akrabamiz i aradılar oda davayı kazanamayabilirsiniz hatta dava hiç gorulmez demiş ama boşanma avukatı değil ve 3 4 yıldır avukatlık yapmıyor
Ne olacak bilmiyorum yoruldum
Oğlum 1 haftadır okulda dalıyor ağlıyormus evde de ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…