nabersin ablaGünaydınlar olsun :))
allah kolaylık versin8 de ayaktalar anacım ne uyumasi
Tek bakıyorum kuzum ya
canını sıkma hemen yardımcı olmaya çalışıyor sadece .nete nerden giriyorsun kuzuDaha öncede aradım mhrs den de baktım hastahaneyle de görüştüm psikiyatri ilaçla tedavi ediyor önce (ki ilaclik değil) sonra dr gerek duyarsa psikologa yönlendiriyor ki devlet hastahelerinde yok muş yine aradım bugün 182 yi aynı cevabı aldım
Ben hiçbirşey yapmıyor gibi görülmekten bıktım
Suan 1 tl m bile yok kontorum yok komşu dan aradım 182 yi iş bulamadım
Ah isteyince is bulunsa isteyince gidilip dr bulunsa ama olmuyor
Neyse hayırlı günler
Ev interneti varcanını sıkma hemen yardımcı olmaya çalışıyor sadece .nete nerden giriyorsun kuzu
hastanenin doktoruna sende git bence kuzum biraz rahatlarsın belki.Ev interneti var
Biliyorum ama işte ne diyeyim şaşırdım artık Rabbim şaşırtmasın
Hastahaneler 11 ocaka kadar randevu alamiyormus birşeyler yapacağım inşaAllah Rabbim kapalı olan yolları düğümleri açsın InşaAllahhastanenin doktoruna sende git bence kuzum biraz rahatlarsın belki.
Asgari ücret 2020 tl olmuş çoğu iş veren bu kadar maaş veremeyiz diyormus olmemizi mi bekliyorlar acaba ışten çıkarılan çıkarılana aylık 1500 tl ye bile razıyım şuanhastanenin doktoruna sende git bence kuzum biraz rahatlarsın belki.
yok canm fazla değil bugün yogunluk var.. yıl sonu malum gelen gelene şimdi bir nefes aldım dahaEclipsse çalışabildinmi kuzu
Sağol canimallah kolaylık versin
Ne olmadı ki ölümden döndüm bebeği kaybettim erken doğum yaptım çok şükür bugünümüzegeçmiş olsun . nasılsın . ne o ldu sana
Kolay gelsin Ankara da kar varmış dikkat et kendinedinlen kuzum daha iyi olacaksınbende aynı kuzum ev iş yoğun şekilde geçiyor
canım benim . başın sağ olsun .Ne olmadı ki ölümden döndüm bebeği kaybettim erken doğum yaptım çok şükür bugünümüze
Sagol Canım zor bir süreç inşallah atlayacağızcanım benim . başın sağ olsun .
Allah sabır versin .
gebelik zehirlenmesi yaşamışsın . mesajlarında gördüm .
gerçekten çok ciddi bi durum . anne hayatı büyük riske giriyor
dikkat et kendine.
Allah a emanet . yarın ne olacağımızı bilmiyoruz .
sağol canım.ankarada değilim ama benKolay gelsin Ankara da kar varmış dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?