kuzum ya evet geçen benim aklımada o geldi.ortalık iyice karışmış.Avukat aradı eski eşim avukat tutmuş avukatı aramış taleplerinizi yazın bizde dilekçe yazacağız demiş Avukatim da bana ödeme de yapmadınız ne olacak böyle dedi
Mahkeme nasıl olacak kazanacak miyim bilmiyorum?
Oğlumun öğretmeni aradı oğlunuz iyi değil destek alın dedi psikolog 1 saat için 200 tl istiyor
Sonra avukat çocuğun velayeti de isteyebilir eski eşiniz haberiniz olsun daha iş bulamadiniz çocuk eski esinizi ve nişanlısı benimsemiş avukatının dediğine göre ne olacak böyle dedi ? Psikolog a gidin dedim çocuk için gitmemissiniz dedi annemler de para yok avukat para istedi diye beni suçladılar nasıl vereceksin diye avukat akrabamiz i aradılar oda davayı kazanamayabilirsiniz hatta dava hiç gorulmez demiş ama boşanma avukatı değil ve 3 4 yıldır avukatlık yapmıyor
Ne olacak bilmiyorum yoruldum
Oğlum 1 haftadır okulda dalıyor ağlıyormus evde de ayni
günaydın lapa lapaGünaydın ilk kar düştü bizim de
canım . çalışmıyorsan mahkeme sana avukat tayin eder diye biliyorum . bi işin yok . mahkemeden avukat talep edebilirsinAvukat aradı eski eşim avukat tutmuş avukatı aramış taleplerinizi yazın bizde dilekçe yazacağız demiş Avukatim da bana ödeme de yapmadınız ne olacak böyle dedi
Mahkeme nasıl olacak kazanacak miyim bilmiyorum?
Oğlumun öğretmeni aradı oğlunuz iyi değil destek alın dedi psikolog 1 saat için 200 tl istiyor
Sonra avukat çocuğun velayeti de isteyebilir eski eşiniz haberiniz olsun daha iş bulamadiniz çocuk eski esinizi ve nişanlısı benimsemiş avukatının dediğine göre ne olacak böyle dedi ? Psikolog a gidin dedim çocuk için gitmemissiniz dedi annemler de para yok avukat para istedi diye beni suçladılar nasıl vereceksin diye avukat akrabamiz i aradılar oda davayı kazanamayabilirsiniz hatta dava hiç gorulmez demiş ama boşanma avukatı değil ve 3 4 yıldır avukatlık yapmıyor
Ne olacak bilmiyorum yoruldum
Oğlum 1 haftadır okulda dalıyor ağlıyormus evde de ayni
lapa lapa kar var kuzum . çok feciiiigünaydın lapa lapauyuyormu bebeler.tek bakıyorsun değilmi
geçmiş olsun . nasılsın . ne o ldu sanaÇok sagol canım daha iyiyim dikiş yerlerim iyileşiyor havalar soğuk evdeyim dinleniyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
sürekli kötüyü arıyor gibi değilmi.yaşadıkları kolay değil.bence kabullenemedi eşinin yaptıklarını.ailede destek olmuyor.kolay değil yaşananlar ama bi silkelenmesi lazım artık bi dur demesi lazım öncelikle kendi için sonra oğlu için.çünkü kendi ne kadar iyi olursa çocukta o kadar sağlıklı bir birey olurcanım . çalışmıyorsan mahkeme sana avukat tayin eder diye biliyorum . bi işin yok . mahkemeden avukat talep edebilirsin
ve bulunduğun yerde araştırma hastanesi yok mu. araştırma hastanesine ben bi kaç kez götürdüm oğlumu.
ucret alınmıyor .
sadece muayene ücreti.
neden özellere gidip para veriyorsunuz ki anlamıyorum . devletin hastaneleri varken . ücretsiz bakarken . devlet hastanesinde de var . lütfen araştır bi. yani sanki imkansızı arıyormuşsun gibi oluyor .burada önemli olan çocuk .eğer öğretmen götür demişse bi şeyler farketmiştir . bu yüzden bi şeyler yapmak zorundasın .
para yoksa hastaneye götür . eşinin üzerine sigartası vs si yok mu. ama zaten 18 yaşına kadar birinin üzerine kayıtlı olması gerekmiyor . devlet bakıyor kuzum yaaa. saçımı başımı yolcam şimdi burda.
günaydın....nasılsınGÜNAYDIN KIZLARRRR
kar sizin oralara yağıyor soğunu biz çekiyoruzzzzzzz
bebeğini kaybetti.geçmiş olsun . nasılsın . ne o ldu sana
günaydın....nasılsın
günaydın canımGünaydın kızlar bugün burası çok soguk dondum işe gelirken birde acı acı esiyor ya.. eşim hep dışarıda yazık
kolay gelsin şimdiden doradan haber varmıbir çay içip birşeyler atıştırıp mat soru çözümüne gecmem lazım
dün 20 soru çözdüm
çözemediklerimi not alıp tekrar çözdüm.
iyidir vallaha nolsun.iyiler onlarda.yoruluyorum bu ara yaaçok şükür iyiyim canımm
sen neler yapıyorsun çoluk çocuk nasıll
dün yazamadm gleen gelene .. şimdi yazym birkolay gelsin şimdiden doradan haber varmı
Allah sabın versin .bebeğini kaybetti.
tebrik ederim kuzum . aferin .bir çay içip birşeyler atıştırıp mat soru çözümüne gecmem lazım
dün 20 soru çözdüm
çözemediklerimi not alıp tekrar çözdüm.
günaydın . işlerim çok . birazdan dalarım işlere . baştan yazayım dedim .çok şükür iyiyim canımm
sen neler yapıyorsun çoluk çocuk nasıll
amin canımAllah sabın versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?