2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kuzum ya evet geçen benim aklımada o geldi.ortalık iyice karışmış.

canım . çalışmıyorsan mahkeme sana avukat tayin eder diye biliyorum . bi işin yok . mahkemeden avukat talep edebilirsin

ve bulunduğun yerde araştırma hastanesi yok mu. araştırma hastanesine ben bi kaç kez götürdüm oğlumu.
ucret alınmıyor .
sadece muayene ücreti.
neden özellere gidip para veriyorsunuz ki anlamıyorum . devletin hastaneleri varken . ücretsiz bakarken . devlet hastanesinde de var . lütfen araştır bi. yani sanki imkansızı arıyormuşsun gibi oluyor .burada önemli olan çocuk .eğer öğretmen götür demişse bi şeyler farketmiştir . bu yüzden bi şeyler yapmak zorundasın .
para yoksa hastaneye götür . eşinin üzerine sigartası vs si yok mu. ama zaten 18 yaşına kadar birinin üzerine kayıtlı olması gerekmiyor . devlet bakıyor kuzum yaaa. saçımı başımı yolcam şimdi burda.

sürekli kötüyü arıyor gibi değilmi.yaşadıkları kolay değil.bence kabullenemedi eşinin yaptıklarını.ailede destek olmuyor.kolay değil yaşananlar ama bi silkelenmesi lazım artık bi dur demesi lazım öncelikle kendi için sonra oğlu için.çünkü kendi ne kadar iyi olursa çocukta o kadar sağlıklı bir birey olur

Günaydın kızlar bugün burası çok soguk dondum işe gelirken birde acı acı esiyor ya.. eşim hep dışarıda yazık

bir çay içip birşeyler atıştırıp mat soru çözümüne gecmem lazım
dün 20 soru çözdüm
çözemediklerimi not alıp tekrar çözdüm.

bir çay içip birşeyler atıştırıp mat soru çözümüne gecmem lazım
dün 20 soru çözdüm
çözemediklerimi not alıp tekrar çözdüm.
tebrik ederim kuzum . aferin .
çok şükür iyiyim canımm

sen neler yapıyorsun çoluk çocuk nasıll
günaydın . işlerim çok . birazdan dalarım işlere . baştan yazayım dedim .

bugün burası. penceremden görünen . sabah çektim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…