nasıl güzel kartpostal gibitebrik ederim kuzum . aferin .
günaydın . işlerim çok . birazdan dalarım işlere . baştan yazayım dedim .
bugün burası. penceremden görünen . sabah çektim .
çok yağdı . okul servisleri ,araçlar zorlandı yollarda. bakalım . eriyecek sanıyorum . hava yükselecek diyordu nette. hava durumunda.nasıl güzel kartpostal gibi
iyidir vallaha nolsun.iyiler onlarda.yoruluyorum bu ara yaa
tebrik ederim kuzum . aferin .
kuzum biz de hasrettik . bulunduğumuz yere sanıyorum 10 yılda bi kez yağardı. o da tutmazdı.ya aslında onlar yormuyor bu havalar yoruyor insanı bence
kımle konuşsam bir yorgunluktan bahsediyor
burda haftasonu günlük güneşlikti hatta denize bile giren olmuş
ama bugun buz gibi hava
ay çok güzelll
hiç böle bir yerde yaşamadımm
kara hasretiz bizzz
oww müthiş bir manzara... çok huzur verici ya =)) bizim burda daha böyle yağmadı kartebrik ederim kuzum . aferin .
oda ii birşeyGÜNAYDIN KIZLARRRR
kar sizin oralara yağıyor soğunu biz çekiyoruzzzzzzz
oda ii birşeyama öyle olması daha kötü
nereydi sizin orası..biz burda bir günde dört mevsim yaşarızzzz
nereydi sizin orası..
üf yıl sonunu hiç sevmiyorum mizan kebir kasa bilançolar derken kafam gitti iyice.. derse yogunlaşamıyorum
Devlet hastahanelerinde pedagog olduğuna emin misinizcanım . çalışmıyorsan mahkeme sana avukat tayin eder diye biliyorum . bi işin yok . mahkemeden avukat talep edebilirsin
ve bulunduğun yerde araştırma hastanesi yok mu. araştırma hastanesine ben bi kaç kez götürdüm oğlumu.
ucret alınmıyor .
sadece muayene ücreti.
neden özellere gidip para veriyorsunuz ki anlamıyorum . devletin hastaneleri varken . ücretsiz bakarken . devlet hastanesinde de var . lütfen araştır bi. yani sanki imkansızı arıyormuşsun gibi oluyor .burada önemli olan çocuk .eğer öğretmen götür demişse bi şeyler farketmiştir . bu yüzden bi şeyler yapmak zorundasın .
para yoksa hastaneye götür . eşinin üzerine sigartası vs si yok mu. ama zaten 18 yaşına kadar birinin üzerine kayıtlı olması gerekmiyor . devlet bakıyor kuzum yaaa. saçımı başımı yolcam şimdi burda.
annem babamlayım firsatım olmuyor canım, sorun yok bende asayiş berkemallittle dora Hepfitim merak ediliyorsunzu @Demetria yine yoğundur Ber ra sen nerelerdesin bdvye mi takıldın kuzu
@befer birazda olsan toparlanmışsındır umarım
nerede oturuyorsun . devlet hastanesini arar mısın 182Devlet hastahanelerinde pedagog olduğuna emin misiniz
hoş geldin . kuzuların sessizliği.annem babamlayım firsatım olmuyor canım, sorun yok bende asayiş berkemal
günaydın hanım keleş.Günaydınlar hanımlar ...
günaydın hanım keleş.
8 de ayaktalar anacım ne uyumasigünaydın lapa lapauyuyormu bebeler.tek bakıyorsun değilmi
Daha öncede aradım mhrs den de baktım hastahaneyle de görüştüm psikiyatri ilaçla tedavi ediyor önce (ki ilaclik değil) sonra dr gerek duyarsa psikologa yönlendiriyor ki devlet hastahelerinde yok muş yine aradım bugün 182 yi aynı cevabı aldımnerede oturuyorsun . devlet hastanesini arar mısın 182
ve çıkan kişi ile görüşür müsün . polikiliniklerde çocukları göstermek istediğini.
psikilog ya da psikiyatrıste de çocuk götürülüyor mu . bilmiyorum . belki onlar da bakıyordur . ya da seni yönlendirir hastane randevu sistemi.
araştırma hastanelerinde var .
ama devlet için pskologlar da bakabılır diye düşünüyorum .
sonuçta bi çözüm üretmek adına bu da yapılabilir .
götür demişse götürmelisin .
çocuğun sağlıklı büyümeli ,topluma , vatana , millete , sana hayırlı evlat olabilmesi için .
ay demirleke yeminle alemsinhoş geldin . kuzuların sessizliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?