- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.263
- 1.423
- 61
Pastırma yiyemiyorum kokusu yüzünden, belki cemensiz alınsa onunla denesem yiyebilirim :)))
Yaparsam öyle denicem:)))Normalde çemenini alıyorum bende sende öyle deneyebilirsin.
hoşbulduk abla nasılsn
beni sorarsan ortaya karsık =) aslında sakin bir işim var lakin yıl sonu evrak hesap kitap yordu beni bayağı bugün biraz kafam dinizledi..
kpss çalışmaya devam edeceğim.
inşallah aranıza memur olarak dönebilirim
Yaparsam öyle denicem:)))
ben 2020 kpss sınavına gireceğim ama çalışıyorum malum iş ev cocuk eş vs.. zaman cok yok günlük ayırdığm zaman dilimi kısıtlı matematik hiç yok o yüzden başladm şimdideBende iyiyim sağol.
Normal tabi yıl sonu olunca işlerde yoğunlaşıyor elbette.
Hayırlısı plsun inşallah kpss denen canavarı kazanırsın.
Kızımda yds sınavına girecek herhalde ..
Böreklerin hepsi belli olsun içlerinden birini yapacam kısmet bakalım hangisini begencemBencede öyle dene seversin kesinlikle içinde domates ve biber olunca kokusu çok fazla olmuyor.
sucukluda güzel oluyorPastırma yiyemiyorum kokusu yüzünden, belki cemensiz alınsa onunla denesem yiyebilirim :)))
matematik nasıl gidiyordevam edin siz tüm hız =) ben arada eşlik ederim
Böreklerin hepsi belli olsun içlerinden birini yapacam kısmet bakalım hangisini begencem
Hepsini yersem verdiğim kiloyu tekrar slırım
Yok öyle değil yapılan tarifleri denicem Ben yarısmaya katılmıcam :))))Şimdiden nevoşa tarifini söyle ki başkası yapmasın..
hadi inşş kuzum.bildiğin konuların konu anlatımına çok takılma soruyla devam et.konuyuda anlarsın soru çözerek (sözel) içinşu matematiği halletmem lazımSUHAN eylüle kadar inşallah becerebilirm sonra sözellere geçmem gerekli çünkü pazartesiden itibaren günde 2 duruma göre 3 saat çalışmaya tekrar başlayabilirim
ama ben öyle harıl harıl calısıp cok soru çözemem işte o kadar vaktim zamanım yok inşallah olur..
işkurdan memur alımı varmış adalet bölümü mezunu istiyorlar
bilgisayar ingizlizce sertifikası felan oraya baaşvurdm birde başvurum kabul edildi nihai listeye girerim belki
hadi inşş kuzum.bildiğin konuların konu anlatımına çok takılma soruyla devam et.konuyuda anlarsın soru çözerek (sözel) içinşu matematiği halletmem lazımSUHAN eylüle kadar inşallah becerebilirm sonra sözellere geçmem gerekli çünkü pazartesiden itibaren günde 2 duruma göre 3 saat çalışmaya tekrar başlayabilirim
ama ben öyle harıl harıl calısıp cok soru çözemem işte o kadar vaktim zamanım yok inşallah olur..
işkurdan memur alımı varmış adalet bölümü mezunu istiyorlar
bilgisayar ingizlizce sertifikası felan oraya baaşvurdm birde başvurum kabul edildi nihai listeye girerim belki
Inşallah bir gün denerim :))sucukluda güzel oluyor
Yok öyle değil yapılan tarifleri denicem Ben yarısmaya katılmıcam :))))
Acemiyim daha benSende katılacan diye şey ettiydim
Acemiyim daha ben
Yemeklere cok merakım olmadı hiç bir zaman o yüzden ,yumurta bile 4 yıl önce pişirdimÖyle düşünme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?