hadi inşş kuzum.bildiğin konuların konu anlatımına çok takılma soruyla devam et.konuyuda anlarsın soruşu matematiği halletmem lazımSUHAN eylüle kadar inşallah becerebilirm sonra sözellere geçmem gerekli çünkü pazartesiden itibaren günde 2 duruma göre 3 saat çalışmaya tekrar başlayabilirim
ama ben öyle harıl harıl calısıp cok soru çözemem işte o kadar vaktim zamanım yok inşallah olur..
işkurdan memur alımı varmış adalet bölümü mezunu istiyorlar
bilgisayar ingizlizce sertifikası felan oraya baaşvurdm birde başvurum kabul edildi nihai listeye girerim belki
ben sen katılacaksın sanıyordumYok öyle değil yapılan tarifleri denicem Ben yarısmaya katılmıcam :))))
Ordada söyledim de görmediniz sanırım, börek tarifleri için geldim sohbette kaldım :)))ben sen katılacaksın sanıyordum
niye öyle bi imaj çizildiki kafamızda acabaOrdada söyledim de görmediniz sanırım, börek tarifleri için geldim sohbette kaldım :)))
Olur aradaayy sürekli mesaj tekrarı yapmışım yaa.ayy sinir oldum kendime
Bilmiyorum ki ben ilk gün yapamam dedim hatta tarif var vereyim dedi de kendime güvenemedimniye öyle bi imaj çizildiki kafamızda acaba
Yemeklere cok merakım olmadı hiç bir zaman o yüzden ,yumurta bile 4 yıl önce pişirdim
Ama denesem yaparım :))
olabilir neyse bende öyle takılıyorum oraya muhabbet güzel ordada.yıllardır burdayım ilk defa geçen mezelere katıldım misalBilmiyorum ki ben ilk gün yapamam dedim hatta tarif var vereyim dedi de kendime güvenemedim
Yapanlar geliyor galiba hep ondan olmustur
Haftaya denerim inşallah yapabilirsem fotograf atarım :))))Yaparsın ya kolaycana dene bencede
Mezelere bakmamıstım börek olunca dikkatimi cekti hazır yufka oluncaolabilir neyse bende öyle takılıyorum oraya muhabbet güzel ordada.yıllardır burdayım ilk defa geçen mezelere katıldım misal
Mezelere bakmamıstım börek olunca dikkatimi cekti hazır yufka olunca
Haftaya denerim inşallah yapabilirsem fotograf atarım :))))
kafamı kurcalayan birşey var bizim kurumun adını genişletecekler o zaman benim işler cok yogun olur.. ama belli değil öyle birşey olursa puf olur.hadi inşş kuzum.bildiğin konuların konu anlatımına çok takılma soruyla devam et.konuyuda anlarsın soru
ben sen katılacaksın sanıyordum
yine klasik eclip karşımda.hele bi ismi genişlesin bakarsın ozaman iş yoğunluğunakafamı kurcalayan birşey var bizim kurumun adını genişletecekler o zaman benim işler cok yogun olur.. ama belli değil öyle birşey olursa puf olur.
matematikten işlem yeteneğine çalışıyorum biraz onu geliştirmem lazım sonra konulara devammatematik nasıl gidiyor
heç değişmiyom heç D:yine klasik eclip karşımda.hele bi ismi genişlesin bakarsın ozaman iş yoğunluğuna
girin bakalım ben şimdi diyetle felan ugrasamamnapalim anacim yaza fit gireceuk
heç değişmiyom heç D:
Matematiğe cook calıs ben bu sene ve 2016 da cook zorlandım güvenip az calısmıstım sonuc atanamamakmatematikten işlem yeteneğine çalışıyorum biraz onu geliştirmem lazım sonra konulara devam
anlıyorum yapıyorum ama işlem hatası cok temel zayıf olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?