bence herkes yapamaz bunu cok sanslıyımdoğmayan bebeğe don biçen eclippp ahhhh ahhhhh
benm matematiik hiç yok canm o yüzden şimdiden başladımMatematiğe cook calıs ben bu sene ve 2016 da cook zorlandım güvenip az calısmıstım sonuc atanamamak
Gecen sene 0.2 puanla kactı
Bu sene cook kötü aldım calısamadan girdim 69 puanbenm matematiik hiç yok canm o yüzden şimdiden başladım
sen kaç puan aldn yeniden girecekmisin
kesinbence herkes yapamaz bunu cok sanslıyım
kafanı klozete gömYARIN HAFTA SONU.regliyim hiç halim yok.istanbullu gelinde yok sanırım bugun.buhaftasonu kv de bizde .napsam biyerlere gidesim var
anladm canm neden calısacak gücün yok ama bak benimde yok ama çalışıyorum...Bu sene cook kötü aldım calısamadan girdim 69 puan
Hiç bilmiyorum calısacak gücüm yok
5-6 defa girdim hepsinde hüsran,anladm canm neden calısacak gücün yok ama bak benimde yok ama çalışıyorum...
Afiyet olsun bizede yaparsın artıkkahve içeceğim ben
ahh çok geç gördüm.kahvemi içmiş bulundum.pazartesi sabah burda olursan seve seve yaparımAfiyet olsun bizede yaparsın artık
anladm canm bence doğru düzgün çalışmış olsaydın olurdu..5-6 defa girdim hepsinde hüsran,
Hiçbirine dogru düzgün calısamadım tabiki onun da etkisi var ama hep birşeyler cıkıyor sınav dönemi
Tamam ben hep burdayım o zaman içerizahh çok geç gördüm.kahvemi içmiş bulundum.pazartesi sabah burda olursan seve seve yaparım
Iyi hafta sonları :)))iyi hafta sonları kızlar
pöff bir sürü iş var eve gidesim yok sırf bu yüzden
Dediğim gibi adam akıllı calısamadım bakalım bu sene düşünmüyorum ama ne yaparım belki çalısırım yine suan bir işle ugrasmıyorum calısacak cook vaktim var aslında,anladm canm bence doğru düzgün çalışmış olsaydın olurdu..
çünkü ancak öyle olur çok çalışmak lazım.. hemde çok fazla
ben başladım girdim bir yola asla geri dönmek yok iş yerimde bir aksilik çıkmadığı sürece..
yoksa bu iş yeri çekilmiyor benim için
rabbim hayırlısını versin
ben emek veriyim de gerisi Rabbime kalmış.. atana nasıl atanıyor atananları gördükçe o kadar hevesleniyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?