Günaydın canım, naber ?Günaydınnnnn kızlar ❤
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ,kahvaltımı yaptım cay keyfi yapıyorumGünaydın canım, naber ?
Afiyet olsun canım baya hızlısın :)Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ,kahvaltımı yaptım cay keyfi yapıyorum
Saol canım ailemle yasayınca onlar erken yiyorlar birde diyet alıskanlıgı oldu kahvaltı yapmak bırakamadımAfiyet olsun canım baya hızlısın :)
Bende kahvaltı hazırlayacağım, sağlıklı ne yapsam diye düşünüyorum
Benim ailem de erken yapardı, 9 da masada olurdukSaol canım ailemle yasayınca onlar erken yiyorlar birde diyet alıskanlıgı oldu kahvaltı yapmak bırakamadım
Diyette en güzeli yumurta ye canım hem besleyici hem tok tutucu özelliği var,
Omlet de yapabilirsin :)))
Bugün pazar gec kaldık Bizdede 9 da yapılıyor geneldeBenim ailem de erken yapardı, 9 da masada olurduk
En güzel alışkanlık kahvaltı sanırım
Tereyağlı bi omlet yapıyım yanına da Allah ne verdiyse
Günaydın ❤ ❤Günaydın hatunlar
hadi bakalım ekipce diyete girdik :)))SUHAN dun aksam cocugu sqllarken gordugum badenlerden sonra diyetteyim canim karatay diyetinde :)
hoşgeldin aramızaNasıl gidiyor hanımlar?
Bütün gün evde geçirdim
Ev işi....
Yavaş yavaş akşam yemeği hazırlığı ....
Yemekler hazır mı?
Hoşbuldukhoşgeldin aramıza
Bence burdanda konusalim 3. Takimi tanimiyorum :)) birde yaziyorsun kaliyor iyikihadi bakalım ekipce diyete girdik :)))
Bakalim firina mercimek ekmegi attim umarim becerebilirim yogurt hafif eksiydi :))haftasonu baya kaynamışsınız hanımlar.genelde boş geçerdi
kendini tanıtırmısın bize.yaş evli bekar gibiGünaydın kızlar
diyet grupları genelde sakin olur.menü bildirimi kilo bildirimi bir iki öneri oluryor ama orayıda kaynatırız .şimdi yabancıyızya.alışırız zamanla.bendeBence burdanda konusalim 3. Takimi tanimiyorum :)) birde yaziyorsun kaliyor iyikiHepfitim var yoksa kimse yazmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?