wuhuuuuu mercimek ekmeği nedir.necidir.tariffff istiyorumBakalim firina mercimek ekmegi attim umarim becerebilirim yogurt hafif eksiydi :))
Bende onun icin gittim yoksa kendime gore yapiyorum :) bugun 3. Gunum daha iyiyim iyi gidiyor daha 2 gunde sislik azaldi gibi hissediyorumdiyet grupları genelde sakin olur.menü bildirimi kilo bildirimi bir iki öneri oluryor ama orayıda kaynatırız .şimdi yabancıyızya.alılırız zamanla.bende @Hepfitim im orda ve kaptan yardımcısı diye katıldım oraya.naptın nasıl gidiyor.başlamışsın
Dur tadina bakip atayim :)wuhuuuuu mercimek ekmeği nedir.necidir.tariffff istiyorum
ödem gidiyor yavaştan yavaşaBende onun icin gittim yoksa kendime gore yapiyorum :) bugun 3. Gunum daha iyiyim iyi gidiyor daha 2 gunde sislik azaldi gibi hissediyorum
güzelse bende denerimDur tadina bakip atayim :)
Evet ya iyiki basladiimödem gidiyor yavaştan yavaşa
Dayanamadim tam olmasada pismis halinden biraz aldim sok oldumya mercimekten bunu beklemezdim :)))(güzelse bende denerim
ya ben bi süre sonra beden değiştirdiğimi görüce yeter dur dedim kendime.minyon olunca götürmüyor kilo.alışveriş yaparken mutsuz dönüyordum.şimdilerde biraz kendime geldimEvet ya iyiki basladiim
o kadar iyi diyorsunDayanamadim tam olmasada pismis halinden biraz aldim sok oldumya mercimekten bunu beklemezdim :)))(
Aynen suan dolapta dunya kiyafet var ben 1 pantolon bluz giyebiliyorum bilerek almadimya ben bi süre sonra beden değiştirdiğimi görüce yeter dur dedim kendime.minyon olunca götürmüyor kilo.alışveriş yaparken mutsuz dönüyordum.şimdilerde biraz kendime geldim
Valla guzel balkona biraktim sogusun diyeo kadar iyi diyorsun
günaydın kuzum aminnGünaydınnnn, güzel haberler aldığımız bi hafta olsun
Tabikendini tanıtırmısın bize.yaş evli bekar gibi
müsait olduğun bi vakit tarifini ver.bende yapayımValla guzel balkona biraktim sogusun diye
Tarifff alsak :)Valla guzel balkona biraktim sogusun diye
günaydın zıpzıp.nasılsınGünaydınnnnn kızlar ❤ ❤
Nasılsın canım, nasıl geçti haftasonun :)günaydın kuzum aminn
memnun oldum .ben yaş 35 .evliyim ve diyetteyimTabi
32 yaşım
Boşandım
Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?