Günaydın zıpzıp’cımGünaydınnnnn kızlar ❤ ❤
Iyiyim canım sen nasılsın hafta sonu yoktun :))günaydın zıpzıp.nasılsın
Ay ben de diyetteyimmemnun oldum .ben yaş 35 .evliyim ve diyetteyimçalışıyormusun
idare eder.valla çok iyi geçmedi.hafta içi daha iyiyim bu aralarNasılsın canım, nasıl geçti haftasonun :)
Günaydın canımGünaydın zıpzıp’cım
müsait olduğun bi vakit tarifini ver.bende yapayım
Attim canim ama ben biraz erken cikarmisim kek gibi duaundum ama bu baya kizarmasi gerekiyor valla ben sok oldum :)Tarifff alsak :)
Ben de Karatay yapıyorum kendimce.
aa süper herkes diyete girdi.takımdayız biz.cuma takımlarına katıldık.evet bende çalışıyorumAy ben de diyetteyim
İkinci günüm
Beklemedeyim ama koşturuyorum
Çalışıyorum diyelim
Sen ?
Gördüm canım teşekkürler :)Attim canim ama ben biraz erken cikarmisim kek gibi duaundum ama bu baya kizarmasi gerekiyor valla ben sok oldum :)
ben haftasonları siteye girmiyorum pek.Iyiyim canım sen nasılsın hafta sonu yoktun :))
hayır yani ben neden yeşil mercimek sanıyorum
Anladım canım olsun hafta içi de yeter 5 gün burdasın :)))ben haftasonları siteye girmiyorum pek.
haftasonunu eşime çocuklarıma ayırıyorum.Anladım canım olsun hafta içi de yeter 5 gün burdasın :)))
Ben de katıldım 10. Takımdayımaa süper herkes diyete girdi.takımdayız biz.cuma takımlarına katıldık.evet bende çalışıyorum
En güzeli canım ailenle vakit gecir bol bol,haftasonunu eşime çocuklarıma ayırıyorum.
3. takımdayız biz rakipiz seninleBen de katıldım 10. Takımdayım
Senin hangi takım?
Oraya da bakıyorum bazen ama ben sevdim takımımı3. takımdayız biz rakipiz seninle
yeni üye olmuşsunOraya da bakıyorum bazen ama ben sevdim takımımı
Demek öylehaftasonu baya kaynamışsınız hanımlar.genelde boş geçerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?