Ne güzelodam mis gibi portakal çiçeği koktu
Ben Limon doğruyorum Yeşilçay a. Çay Bitince de o limonları yiyorumYeşilxay da aramo olmadan zor içiliyor,limonlu içiyorum :)
Deneyim bende bir ara portakallı güzeldir :)))
Fazla mı büyüktü yediğin dilimKiz cok sistim ya mercimek sisirdi heralde
Ne kadar yedin ki canım, birde cook sıcak yediysen midene agır gelmistir,Kiz cok sistim ya mercimek sisirdi heralde
Hiç denemedim öyleBen Limon doğruyorum Yeşilçay a. Çay Bitince de o limonları yiyorum
Denk gelirsem deneyeyim bende :)ben sevdim.yeşil çaydan daha yumuşak.benimki portakal çiçekli ondan da olabilir.kokusu çok hoş
Dene bence :)Hiç denemedim öyle
Bugün de öyle içeyim :))))Dene bence :)
İç bakalım sevecek misinBugün de öyle içeyim :))))
Severim bence limonlu seviyorum zaten :)))İç bakalım sevecek misin
Yok kucuk 2 dilim yedimFazla mı büyüktü yediğin dilim
Napayim safra kesemi duaunursem diyet yapamam o bana uyaun :))Ne kadar yedin ki canım, birde cook sıcak yediysen midene agır gelmistir,
Birde safra kesesi ameliyatı oldum demistin o yüzden de agır gelmiş olabilir
Yani orasıda var tabii :)))Napayim safra kesemi duaunursem diyet yapamam o bana uyaun :))
Oyy az önce kahvaltı yaptım iyi olurHerkese benden bi kahve
Tövbe de kızgittiğim yer kuruyor genelde .nolur kurumasın orasıda
Hay hayiyi etmişsiniz.anahtar kapının üstünde.sağı solu toplu bırakırsınız pazartesiye oldu bitti
senindemi safra yokNapayim safra kesemi duaunursem diyet yapamam o bana uyaun :))
çok yedin zaarKiz cok sistim ya mercimek sisirdi heralde
enteresan.bende bunu deneyeyim.kabuklumuBen Limon doğruyorum Yeşilçay a. Çay Bitince de o limonları yiyorum
ha iki dilim yemişsin.sabah sıcak tadına baktın ondan mı acabaYok kucuk 2 dilim yedim
tövbe dedim.kaptan istanbula gidecekmiş.hobaaaaaaa yetki hepfitimde.kızlar toplanın parti time.cips kola ne varsa geitirinOyy az önce kahvaltı yaptım iyi olur
Tövbe de kız
Hay hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?