Hayırlı olsunhadi bakalım ekipce diyete girdik :)))
Kuzum eskiden öyle degıldı izinler mahvetti grubuBence burdanda konusalim 3. Takimi tanimiyorum :)) birde yaziyorsun kaliyor iyikiHepfitim var yoksa kimse yazmaz :))
Aynen kuzum iyi ki geldinizdiyet grupları genelde sakin olur.menü bildirimi kilo bildirimi bir iki öneri oluryor ama orayıda kaynatırız .şimdi yabancıyızya.alışırız zamanla.bendeHepfitim im orda ve kaptan yardımcısı diye katıldım oraya.naptın nasıl gidiyor.başlamışsın
Ne kadar sohbet olursa gruplar daha aktif oluyo, bizim grupta cook sakindi kaptan değişti derken sonra toparladık :)Kuzum eskiden öyle degıldı izinler mahvetti grubu
Sizinle kaynatalım orayı da canlandıralım
Kaptanımız da sağlıkla alakalı sıkıntılar yaşıyor
Eltisi kanser ona yardımcı oluyor yoksa aktif bi gruptuk
gittiğim yer kuruyor genelde .nolur kurumasın orasıdaHayırlı olsun
Kuzum eskiden öyle degıldı izinler mahvetti grubu
Sizinle kaynatalım orayı da canlandıralım
Kaptanımız da sağlıkla alakalı sıkıntılar yaşıyor
Eltisi kanser ona yardımcı oluyor yoksa aktif bi gruptuk
Aynen kuzum iyi ki geldiniz
evet pazartesi açar cuma kapatırdık topiğiDemek öyle
afiyet ola.bende beyaz çay yudumlayacağım birazdanHerkese benden bi kahve
Biz haftasonuda acarız topiğievet pazartesi açar cuma kapatırdık topiği
Afiyet olsun canım hiç beyaz içmedim tadı nasıl :)))afiyet ola.bende beyaz çay yudumlayacağım birazdan
iyi etmişsiniz.anahtar kapının üstünde.sağı solu toplu bırakırsınız pazartesiye oldu bittiBiz haftasonuda acarız topiği
Tamam canım buldugumuz gibi bırakırız toz felanda kalırsa temizler cıkarımiyi etmişsiniz.anahtar kapının üstünde.sağı solu toplu bırakırsınız pazartesiye oldu bitti
ben sevdim.yeşil çaydan daha yumuşak.benimki portakal çiçekli ondan da olabilir.kokusu çok hoşAfiyet olsun canım hiç beyaz içmedim tadı nasıl :)))
yok tzo geneldeTamam canım buldugumuz gibi bırakırız toz felanda kalırsa temizler cıkarım
Yeşilxay da aramo olmadan zor içiliyor,limonlu içiyorum :)ben sevdim.yeşil çaydan daha yumuşak.benimki portakal çiçekli ondan da olabilir.kokusu çok hoş
Çalıssın bol bol :)yok tzo geneldeEclipsse alır.ne zamandır girip çıkıyor.hep bu matematik
evet bence dene.diyetisyen vermişti bana yemeklerden yarım saat önce günde iki kupa.ama genelde 1 içiyorum ben.yeşil çaya arada bende limon sıkarımYeşilxay da aramo olmadan zor içiliyor,limonlu içiyorum :)
Deneyim bende bir ara portakallı güzeldir :)))
Denicem mutlaka :))evet bence dene.diyetisyen vermişti bana yemeklerden yarım saat önce günde iki kupa.ama genelde 1 içiyorum ben.yeşil çaya arada bende limon sıkarım
gelmiyorÇalıssın bol bol :)
Gelse metamatikde çalısırız yapamadıgı varsa cözeriz :)))
Gelir belki ugrar bugün :))gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?