Kola yokolur.bi kutlama yaparız bunun üstüne .demin küçük bi parti yaptık.@Zipzip- kolaları getir canım
Yok ben hic sevmem kola yilda 1 bardak ancak icmisimdir :))aciktom yaw 1 elma yiyorum simdi
Kola sevmeyen de varmısYok ben hic sevmem kola yilda 1 bardak ancak icmisimdir :))aciktom yaw 1 elma yiyorum simdi
çok orjinaldi tarifim ıspanaklı lezzet dilimiSonuncu olmamıssın ya
Ne yapmıstın ki :)))
Herkes mercimekli köfteyi görünce ona oy vermis
hayır yani kola içmiyorum sabahtan beri dilime dolandı.anlamadımkiKola yoktürk kahvesi var olmaz mı
ye ye kabuklu kabuklu bol liffYok ben hic sevmem kola yilda 1 bardak ancak icmisimdir :))aciktom yaw 1 elma yiyorum simdi
Değişik tariflere acık değiliz ondan benceçok orjinaldi tarifim ıspanaklı lezzet dilimibide kırmızı lahana topları
Diyet modunda olunca bence ondan kola içelim diyorsunhayır yani kola içmiyorum sabahtan beri dilime dolandı.anlamadımki
lupppp tısssss tıssssss diye sesler geldi kulağıma yanına bi hamburgerDeğişik tariflere acık değiliz ondan bence
Güzel olmustur eminim merak ettim bir ara bakayım :))
Diyet modunda olunca bence ondan kola içelim diyorsun
Bugun bizim gruptaki arkadaslarımla jilliana baslıcaz inşallah spora devam etcem :))
Sen görmedin beni bayagı bir inceldim sporu bırakmam kolay kolay :)))
Geri vites aferinkola içmem zaten ben.cezada yemek istemiyorum
Sağlık adı altında olabilir
Sen bu işi biliyonGayet sağlıklı bir menü oldu birsey demezHepfitim izin var mı buna :)))))
4-5 aydır diyet topiğinde olunca menü cıkarmak kolay :))
Güzel fikirbende diyet kurabiye yapayım
Evet ben hic sevmiyorumKola sevmeyen de varmıs
Bak yaalupppp tısssss tıssssss diye sesler geldi kulağıma yanına bi hamburgerdiyettekileri kırbaçlıyorum temsilidir
Simdi herkes diyeti bırakıp hamburger siparisi vereceklupppp tısssss tıssssss diye sesler geldi kulağıma yanına bi hamburgerdiyettekileri kırbaçlıyorum temsilidir
Evet ben catur cutur yemeyi seviyorum vahsiceye ye kabuklu kabuklu bol liff
Leslie tarzında onun da videoları var az daha zor diyorlar daha denemedimO neymiş kız ilk kez duydum
Öğrendik az cok birseylerSen bu işi biliyon
Bosver yuz verme :))) bana kilo aldiran abur cubur cok severdim bizde lustuk barismak ta istemiyorumBen severdim küstük kendisiyle
Yok yok barısmıcam 2-3 ayda belki bir azıcık içerimBosver yuz verme :))) bana kilo aldiran abur cubur cok severdim bizde lustuk barismak ta istemiyorum
Simdi herkes diyeti bırakıp hamburger siparisi verecek
laynn canım istedi ya catur çutur diyince eve geçince yiyeyim bendeEvet ben catur cutur yemeyi seviyorum vahsice
Aksam menüde paylascan ona göre söyletmm anlaştık arıyorum ben ..evet kızlar bütün hamburgerler benden...
karnıbaharAksam menüde paylascan ona göre söyle
Hamburgeri herkes zayıflasın sonra yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?