2000 miiiiBende cook seviyorum ama hava ısınsında artık cook soguk
Zıpzıp ı ipsiz atlar gibi ipsiz yapıyorum canım ,100 ile basladım gün gün artırdım 2000 e kadar cıktım benim basenlere güzel faydası oldu
Kız banada basta cook geldi de hatta bir hafta 3300 bile yaptık2000 miiii
Benim de basen sorunum var. Kaç ayda etkili oldu bu zıpzıp.
Zayıflayınca düzelir inşallah canım, 1.70 boy cook iyiKilodan ayak bileklerim surekli agriyorzayiflasamda rahatlasam artik ki boyumda uzun yani 170 oyle cok degil :))
Valla minyon olmayi cok isterdim esim benden 3 cm uzun 6 yildir topuklu giymeye giymeye artik hic giyemiyorumZayıflayınca düzelir inşallah canım, 1.70 boy cook iyi
Benim 1.58 boyum var
Boyumu seviyorum ama zayıf olmak lazım 60 dan sonra şişko oluyorumValla minyon olmayi cok isterdim esim benden 3 cm uzun 6 yildir topuklu giymeye giymeye artik hic giyemiyorum
Kilo basa bela gercektenBoyumu seviyorum ama zayıf olmak lazım 60 dan sonra şişko oluyorum
Kesinlikle öyle valla ben verdim kurtuldum darısı sizlere inşallah canımKilo basa bela gercekten
Amin amin insallah simdi ucretsiz izindeyim mayista is basi ozamana kdr 20 kilo gider insallah :)Kesinlikle öyle valla ben verdim kurtuldum darısı sizlere inşallah canım
Yarın bekliyorum menülaynn canım istedi ya catur çutur diyince eve geçince yiyeyim bende
Hmmm bu tarif de ilgimi çektı1 çay bardağı yulaf ezmesi
2,3 kaşık pekmez
2 kaşık zeytin yağı
1 muz
1 fincan kadar tam buğday unu
yarım kabartma tozu yarım vanilya,2-3 parça bitter.
fıstık veya ceviz veya fındık veya badem veya kuru üzüm
hepsini karıştır kaşıkla tepsiye diz.şekil önemli değil.ver fırına
Ben de 1.72Kilodan ayak bileklerim surekli agriyorzayiflasamda rahatlasam artik ki boyumda uzun yani 170 oyle cok degil :))
Sen yaparsin unsallah bende yaparim ❤❤Ben de 1.72
Hedef 72
Hatta 65 istiyorum
kaçiboynuzu unu,nohut unu,badem tozu vs konabiliyor ama hindistancevizi bilmiyorum.dene bakalım olursa bizde yaparız.bide ben kıvam için süt yada yoğurt ekliyorum unutmuşum onu yazmayıUn yerine hindistan cevizi koysak daha oyi olmazmi
Ben onu simdi yapmam soyle biraz kilo vereyim ozamankaçiboynuzu unu,nohut unu,badem tozu vs konabiliyor ama hindistancevizi bilmiyorum.dene bakalım olursa bizde yaparız.bide ben kıvam için süt yada yoğurt ekliyorum unutmuşum onu yazmayı
Günaydınnnnn ❤ ❤
nabıyonuz beaGood morning
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?