iyidir kuzum ya.çocuklar hastalandı büyk toparlandı da küçük durmadan burnu akıyor napsam bilemedimmalum yıl sonu işlemleri giremedim
nasılsın keyfin nasıl çocuklar nasıl?
bol olsun :))çok teşekkürlermuhabbetimis bol olsun o vakit :)
ben de yatak keyfisini çok seven ancak çalışan bir kadınım :)
kivi yedirin sabah aç karnına akşam uymadan yarım saat öncesi.. kivi yekten kesiyor çok etkili, tavsiye ederim.iyidir kuzum ya.çocuklar hastalandı büyk toparlandı da küçük durmadan burnu akıyor napsam bilemedim
bende de aynı.vallaha diyet nasıl gidiyor.kaç kiloydun senGünaydın iyilik sağlık şükür
Sen :))
iyidir kuzum ya.çocuklar hastalandı büyk toparlandı da küçük durmadan burnu akıyor napsam bilemedim
ya burnu akıyor.ara ara ateşleniyor ama çok değil öyle ateşi.bende iburamin veriyorum.çeşme gibi.Neyi var canm benim oglanda üşütmüş dün ateşlendi titriyordu
şimdi aradmda yine varmş ateşi
iburamin zero verdim gece onunla rahat uyudu
bakıcı ilaç içiremiyor
39 olursa fitil koyduracağım bende
40 yaşındayım.. evliyim.. 16 yaşında bir oğlum var şükürler olsunbol olsun :))
bende severim ama maalesef yapamıyoruzyaşın kaç.evlimisin bekarmı
15inden sonra tekrar haifler işlerin.dersler nasıl gidiyoryıl sonu benide maffetti
en sakin olan beni maffetti düşün canm pert oldum ya halen sürüyor yani.
ciddimisin ilk defa duyuyorum.çok ilginç.eve geçince alayımkivi yedirin sabah aç karnına akşam uymadan yarım saat öncesi.. kivi yekten kesiyor çok etkili, tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun.
aynen.. sürekli olarak sabah akşam bir iki gün içinde kesiyor.. çok faydası var çok.. ama dediğim gibi sabah aç karnına..akşamda uyumadan yarım saat öncesi..hatta sabah balla karışım halinde de verebilirsiniz.ciddimisin ilk defa duyuyorum.çok ilginç.eve geçince alayım
Tamam ablacım dünde göremeyince seslencektim de unuttumGünaydınlar,yok ban yemedimde hafta sonları ben olmuyorum genelde
Gecmis olsun canımGünaydın kızlar dün oglum ve kendim hastaydm ögleden sonra izin aldm.. kırıp geçiriyor valla fena üşütmüşüz
sabahda yogun bir kar yağısına uyandık yine tüm ıslandm işe gelirken
Ne yapayım bu soguktaahhhh bu senin yatak sefalarınnn.çalışıyorum ben
kivi yedirin sabah aç karnına akşam uymadan yarım saat öncesi.. kivi yekten kesiyor çok etkili, tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun.
Tamam ablacım dünde göremeyince seslencektim de unuttum
gerçekten dibine kadar tadını çıkarın en sevdiğim şey yaa :)Ne yapayım bu sogukta
Işte olmayınca kahvaltı için kalktım geri yatttım simdi
Kolay gelsin :))
sorma abla yaa.ilaç içiriyorum burun çocuğu mahvetti.tuzlu gargara yaptıram.baş edememGeçmiş olsun havalarda tam hastalık zamanı maalesef,burun akıntısı için tuzlu gargara yap söker atar.
menun oldum.Allah bağışlasın40 yaşındayım.. evliyim.. 16 yaşında bir oğlum var şükürler olsun
ankara' dayım..:)
ay Allah razı olsun..menun oldum.Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?