ulaaaaaa
hayyır bide ocak ayı 5 haftaymışyapma çok gençsin daha evini erini düşün
Ya gençlik güzel şey kızmıyorum şimdikilere konserlerde görürdük şimdi bir tık kadar yakınlar
O zaman şubatta bırak 28 gün ne güzelhayyır bide ocak ayı 5 haftaymış
Hay şansıma
tükür be yawrum kusma ortalık yerde şansının içine yazıkhayyır bide ocak ayı 5 haftaymış
Hay şansıma
owwwww ne tatlı bi anıTeknoloji bile yetiyor artık,hiç unutmam lisedeyken yarışmalar olurdu bir gazetenin.
Rahmetli kamil sönmez gelmişti çokta severdim kendisini tonton bir adamdı.
Gittim atladım adamın yanaklarından öpüverdim..
Çıkışta da foto çektin ya olmadı ben neler hayal ettim acaba sonunu sevmedim hikayeninben bi anımı anlatayım sanatçının ismini vermeyeyim bi gün bi seminerdeyim.protokolün hemen arkasında köşedeyim.içeri bi girdi ben şok hemen önüme oturdu.seslendim döndü.bakıştık.foto istedim poz verdi .çektim.çıkışta bekle dedim bekledi. yine resim çekildik.
çıkalımmı dedi evliyim dedim tamam bacımsın dediÇıkışta da foto çektin ya olmadı ben neler hayal ettim acaba sonunu sevmedim hikayenin
Rahmetlide hakkaten tam ton ton öpmeliktiTeknoloji bile yetiyor artık,hiç unutmam lisedeyken yarışmalar olurdu bir gazetenin.
Rahmetli kamil sönmez gelmişti çokta severdim kendisini tonton bir adamdı.
Gittim atladım adamın yanaklarından öpüverdim..
Dur temızleyemtükür be yawrum kusma ortalık yerde şansının içine yazık
ben bi anımı anlatayım sanatçının ismini vermeyeyim bi gün bi seminerdeyim.protokolün hemen arkasında köşedeyim.içeri bi girdi ben şok hemen önüme oturdu.seslendim döndü.bakıştık.foto istedim poz verdi .çektim.çıkışta bekle dedim bekledi. yine resim çekildik.
Ben de dedim çıkışa gel diye polis otosu bıraktı beni eve neden acabaçıkalımmı dedi evliyim dedim tamam bacımsın dedi
owwwww ne tatlı bi anı
Rahmetlide hakkaten tam ton ton öpmelikti
kesinlikleNe güzel ya,hatıra kalır fotolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?