en kötü 3500 varmıdır . tabi bende işten cıkacağım maddi kayıb vs konuşuyorduk dünden içinbence güzel iş . daha az yorulur yazık . sen diyordun ya karda kışta dışarıda diye. daha iyi olmaz mı. maaşı da şimdikinden kötü değildir diye düşünüyorum .
ben eşimin adanayı yazdığını bilmiyordum
oda öylesine yazmıs zaten ckmayacak diye
vallahi cıktı
birde önceliği var mülakatta
araç muayane teknisyeni
+ terörle mücadelede başarı belgesi olduğu için ismi öncelikli geçiyor
aman adanalım paşam adanalım
mülakatta torpil oynar gibi geliyor bana ya .. bilmiyormda ama nasipte varsa tabi..Hayırlısı olsun şimdiden,adana ciddi sıcak kışın ılık oluyor iklimi ..
Kebablarına hayır denmez
evet . doğru.6 aylık şimdi büyüdü ele avuca geliyor yani,duygu olarak değişik bambaşka bişiymiş
Yani yaşayınca anlıyorsun zaten gözün üzernde oluyor gerçi herkesin çocuk sevme olayıda farklıdır.
Zaten çok kalmazsınız orada küçük bir ev tutarsınen kötü 3500 varmıdır . tabi bende işten cıkacağım maddi kayıb vs konuşuyorduk dünden için
onun maaşı orda bizi kurtarmaz ise bende işe gireceğim mecburen
aynen ereğliye 2 saat oda o yüzden öylesine yazmışEreğliye yakın diye yazmıştır, sen de çalışırsın adana da neden olmasın
hanım abla geçen yemek bölümünde birini gördüm nickini hatırlamadım sanırım onunda torunu var.hülya avşar vardı avatarında .kimdir o .bilgin varmı.yeni görüyorum ama eski üyeymiş galiba6 aylık şimdi büyüdü ele avuca geliyor yani,duygu olarak değişik bambaşka bişiymiş
Yani yaşayınca anlıyorsun zaten gözün üzernde oluyor gerçi herkesin çocuk sevme olayıda farklıdır.
yani ucuz bir daire iişimizi görür 2+ 1 bile olabilir.. dur bakalım mülakat nasıl gececek kesin torpil dönerZaten çok kalmazsınız orada küçük bir ev tutarsın
mülakatta torpil oynar gibi geliyor bana ya .. bilmiyormda ama nasipte varsa tabi..
şöyle bir kaba hesap yaptıkta sanrm onun maaşı orda kurtarmıyor bizi
evet . doğru.
haklısın.
neden olmasın . adana konya dan daha güzeldir bence.her kafadan bir ses ne yapacağımızı şaşırdık artk
burası - 16 derceydi gece
bir kar yagdı görmen lazım
her yer buz ayaz..
kombi 50 de + içeriye günde 3 kjez ufo takviyesi
herhalde 450 lira gelr bize
eşimde sevinir
sıcak memlekete gidiyorum diye
adana yazılır mı akılsız ya
üç kağıtSaat başı damla krem, offf sıkıldım.
Buradayken daha fazla damlatiyorum oldu bitti
hanım abla geçen yemek bölümünde birini gördüm nickini hatırlamadım sanırım onunda torunu var.hülya avşar vardı avatarında .kimdir o .bilgin varmı.yeni görüyorum ama eski üyeymiş galiba
Bu ülkede torpilsiz iş olurmu, çok nadirde olsa girende var. Ins olur. 1 yılda sende iş bulursunyani ucuz bir daire iişimizi görür 2+ 1 bile olabilir.. dur bakalım mülakat nasıl gececek kesin torpil döner
hayırlısı vallahi kuzum ne desek boşneden olmasın . adana konya dan daha güzeldir bence.
konya da yüksek lisans yapmıştı kardeşim .
adana ya da gitti. adanayı sevdi.
https://www.memurlar.net/maas/sofor...y_P_Grade=&Salary_Tax=&Salary_Date=2019-01-15yani ucuz bir daire iişimizi görür 2+ 1 bile olabilir.. dur bakalım mülakat nasıl gececek kesin torpil döner
belki eşim o nadirlerden biri olur bilmiyorum ki hiç öncelikli olması biraz umut verdi banaBu ülkede torpilsiz iş olurmu, çok nadirde olsa girende var. Ins olur. 1 yılda sende iş bulursun
canm kademe ve dereceye ne yazacağız ?
Tam benlik işteüç kağıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?