2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bence güzel iş . daha az yorulur yazık . sen diyordun ya karda kışta dışarıda diye. daha iyi olmaz mı. maaşı da şimdikinden kötü değildir diye düşünüyorum .
en kötü 3500 varmıdır . tabi bende işten cıkacağım maddi kayıb vs konuşuyorduk dünden için
onun maaşı orda bizi kurtarmaz ise bende işe gireceğim mecburen

Hayırlısı olsun şimdiden,adana ciddi sıcak kışın ılık oluyor iklimi ..
Kebablarına hayır denmez

Ereğliye yakın diye yazmıştır, sen de çalışırsın adana da neden olmasın
aynen ereğliye 2 saat oda o yüzden öylesine yazmış
maddi anlamda zorlanırsak tek maaş yetmez ise sende girersin bir işe diyor
nasip kısmet tabi canm en azından 1 yıl işsizlik maaşım var en kötü durumda..
biraz kiralar ucuk kacık orda
neyse bir olsunda
mülakatta elenir belki

6 aylık şimdi büyüdü ele avuca geliyor yani,duygu olarak değişik bambaşka bişiymiş
Yani yaşayınca anlıyorsun zaten gözün üzernde oluyor gerçi herkesin çocuk sevme olayıda farklıdır.
hanım abla geçen yemek bölümünde birini gördüm nickini hatırlamadım sanırım onunda torunu var.hülya avşar vardı avatarında .kimdir o .bilgin varmı.yeni görüyorum ama eski üyeymiş galiba

mülakatta torpil oynar gibi geliyor bana ya .. bilmiyormda ama nasipte varsa tabi..
şöyle bir kaba hesap yaptıkta sanrm onun maaşı orda kurtarmıyor bizi

Torpil olmazmı hiç mutlaka olacaktır..
Hayırlısı olsun şimdiden inşallah herşey yolunda giderde eşinde işe başlar hemen.

evet . doğru.
haklısın.

Gerçekten denildiği gibi oluyor torun değişik geliyor..

neden olmasın . adana konya dan daha güzeldir bence.
konya da yüksek lisans yapmıştı kardeşim .
adana ya da gitti. adanayı sevdi.

hanım abla geçen yemek bölümünde birini gördüm nickini hatırlamadım sanırım onunda torunu var.hülya avşar vardı avatarında .kimdir o .bilgin varmı.yeni görüyorum ama eski üyeymiş galiba

yorgun anneanne var bildiğim omu acaba dediğin..
Kızıda burada onun ..

neden olmasın . adana konya dan daha güzeldir bence.
konya da yüksek lisans yapmıştı kardeşim .
adana ya da gitti. adanayı sevdi.
hayırlısı vallahi kuzum ne desek boş
işimiz mülakatta.. şimdi evrak teslim için tarih verecekler sonra mülakat.. nasipte varsa olur tabi..
ama burdaki gelirimiz den daha düşük bir gelirimiz olacak adanada eğer ki atanır ise

Bu ülkede torpilsiz iş olurmu, çok nadirde olsa girende var. Ins olur. 1 yılda sende iş bulursun
belki eşim o nadirlerden biri olur bilmiyorum ki hiç öncelikli olması biraz umut verdi bana
inşallah canm hayırlısı bekleyip göreceğiz bakalım =)
burda donuyoruz zaten.. su an cok fena burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…