Bende yeni mezun oldum diyetten bende bilmiyorum börek öğrencemBize kötü örnek olma
Biz bilmeyiz börek mörek
Yaz başında 1 saat dersle şimdi canavar bir öğrencim var. Pratik yapmak en iyi ders, arabayı alıp çikacaksın yalnız daha kolayDers alacam da bizde manuel var mecbur manuel için kurs alırım yoksa zor olır öğrenmem
Eline sağlık :))
off diyorum harika görünüyor.
Yaza kalmaz mezunuz bak. Hemen öğrenBende yeni mezun oldum diyetten bende bilmiyorum börek öğrencem
Sizin mezuniyete börek acacam
Araba varda bende o cesaret yokYaz başında 1 saat dersle şimdi canavar bir öğrencim var. Pratik yapmak en iyi ders, arabayı alıp çikacaksın yalnız daha kolay
Tamam o zaman yaza el acması börekler hazır olacakYaza kalmaz mezunuz bak. Hemen öğren
çok menunum ben.iyiki diyorumBen de otomatik istiyorum, paslandım resmen manuel arabayla
Doracımmm keşke yakın olsakta ders alsak sendenYaz başında 1 saat dersle şimdi canavar bir öğrencim var. Pratik yapmak en iyi ders, arabayı alıp çikacaksın yalnız daha kolay
cesaret işi saten araba kullanmak..Araba varda bende o cesaret yok
Iki üç dersle belki olır
ben de..çok menunum ben.iyiki diyorum
kullandıkça alışıyorsun kuzum.bismillah de başla gerisi gelirValla ehliyeti alalı 10 yıl oldu daha hiç kullanmadım
Hatta yenisi ile değiştim ama kullanmadım yaza kursa gidicem inşallah
1-2 saat yeter göreceksin, belki olur demekte yok.Araba varda bende o cesaret yok
Iki üç dersle belki olır
Gecmis olsun canım ucuz atlatmıssın,cesaret işi saten araba kullanmak..
200 yılında ölümden döndüm trafik kazası..
buna rağmen azmettim öğreneceğim kullanacağım die..
sende azim et.. tadını alınca azgeçemiyeceksin
Bizimki Allahtan otomatıköğrenirsin be nevar sanki.ben onbeş saat ders aldım oldu bitti.sonra kocam baktı olmuyor otamatik aldı bana
sağol canım.. gerçekten şart..Gecmis olsun canım ucuz atlatmıssın,
Yaaa işte tembellik benim ki birde babam götürür her yere ama öğrenmem sart :)))
Tüm arkadaşlarım benle trafikte rahat oluyorlar, aslinda hiçbirsey yapmiyorum sakin sakin oturuyorum yanlarında. Esler çok mudahale edince panik yapiyorlar. Yani güç sizde aslindaDoracımmm keşke yakın olsakta ders alsak senden
Eşle olacak ii değil yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?