aman uğraşamam vites değiştirmekle böyle daha havalı puhaaaaaaa
el boşta değil aslında genel anlamda ama ayak boşda herdaimAlışmakla alakalı sanırım, bir elim boşta bir ayağım boşta. Onları ne yapayım
istediğin konuyu takibe alıp izlenen konulardan hemen ulaşabilirisinde.çok pratik oluyor.İnşallah geceden beri geziniyorum ancak çözdüm
Haklısın, sürücü zaten stresli bide eş faktörü yön verince işler karışıyorTüm arkadaşlarım benle trafikte rahat oluyorlar, aslinda hiçbirsey yapmiyorum sakin sakin oturuyorum yanlarında. Esler çok mudahale edince panik yapiyorlar. Yani güç sizde aslinda
hiçBize kötü örnek olma
Biz bilmeyiz börek mörek
Benim kamyoncu gibi bir elim viteste duruyor onu ne yapacamel boşta değil aslında genel anlamda ama ayak boşda herdaim
afiyet olsun kuzum.Ellerine sağlık cücük
Bizi yoldan çıkaracaklar hamım ablayla
yerinde olsam babamı zorlardımDers alacam da bizde manuel var mecbur manuel için kurs alırım yoksa zor olır öğrenmem
Ben bu sabah 1 dilim yedim bileBizi yoldan çıkaracaklar hamım ablayla
ısıcak ısıcak içimiz ısınsın dedimEline sağlık kuzumm. Sen de olmasan çay verenimiz olmaz
Benim kamyoncu gibi bir elim viteste duruyor onu ne yapacam
1 elle size yazarim artik
@ masmavi bir yol aynen hoş geldin ben de yeniyim arkadaşlarımın arasında..
sağolsunlar sıcacıklar :)
off diyorum harika görünüyor.
çaysadım yahu :)
Başka da bişey yemezsin, tuzun kuru seninBen bu sabah 1 dilim yedim bile
ben mayısta bildiğin mezunumYaza kalmaz mezunuz bak. Hemen öğren
Sensin tuzu kuru, emek emek verdigim 4 kiloyu aldım daha ne olsunBaşka da bişey yemezsin, tuzun kuru senin
seninkidemi otomatikben de..
kardeşim otomatik araba kullanmak akülü araba kullanmakla aynı demişti... doğruymuş :))
Ben de Nisa’n diyorumben mayısta bildiğin mezunumalttan ders bırakmazsam
daha ne istiyorsun kuzum atla arabaya çık trafiğe.ehliyette varmış.basıyorsun gidiyorBizimki Allahtan otomatık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?