kolay gelsin abla.çay koyuyorum çaya yetiş.Ben kaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Ben de başvursam olur, kamyon kullanmak çok zevkli.
Tren kadar olmasada idare ederim
beş dakika derle topla ne yaBen de gittim oraya her akşam 5 dk derle topla ama devam edemedim zira yapacak iş bulamadım
Bitirdim bitirdim sabah sabah cook konusmussunuzZipzip- kuzum bitremedinmi daha geçmişi
Cay mı var bende isterimkolay gelsin abla.çay koyuyorum çaya yetiş.
öğrenirsin be nevar sanki.ben onbeş saat ders aldım oldu bitti.sonra kocam baktı olmuyor otamatik aldı banaöğrenırsem evet
sonuna kadar katılıyorumvalla 2017 de ilk arabamı aldım ilk defa da öğrendim, kullandım..
diyorum ki,
araba ne eve benziyor ne kocaya benziyor..:)
dünyanın en güzel duygusu arabanın olması araba kullanmak..
herkese tavsiyem..
hiç heves etmedim arabaya kullanmaya..
istediğim yerde Rabbim nasip etti hem arabamı aldım hem de 4 günlük bir çalışmadan sonra trafiğe çıktım şükürler olsun..
şimdi elim ayağım olmuş araba.
Allah dileyene isteyene hem araba hem de trafiğe çıkmayı rahatlıkla nasip etsin :)
Otomatik daha mı kolay :)))öğrenirsin be nevar sanki.ben onbeş saat ders aldım oldu bitti.sonra kocam baktı olmuyor otamatik aldı bana
nasılsın.Hoşbulduk tesekteş
Her aksam 5 dk evi toplatip yatiyirsun, benim ev toplu soylemesi ayiptir bana gun icinde dip bucak temizlik yapacak şevk lazim o da yok malesefbeş dakika derle topla ne ya
Tesekkür ederim iyiyim siz nasılsınıznasılsın.
siz az konuşmuşsunuz sanki dicektimBitirdim bitirdim sabah sabah cook konusmussunuz
Bizde dün aksam hanım ablayla cook konustuk ama
1 fincan da ben alayım lütfenkolay gelsin abla.çay koyuyorum çaya yetiş.
Hoş geldinTesekkür ederim iyiyim siz nasılsınız
Evi topladım makinaları çalıştırdım çay keyfi bı de kk ya girdim ,:)
Çok testeşekkürHoş geldin
tabi daha kolayOtomatik daha mı kolay :)))
Ben de otomatik istiyorum, paslandım resmen manuel arabaylatabi daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?