- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Sen spor yapma bi sureSpora mı baslıyorsunuz yoksa baska bişi mi anlamadım
sen az kulağını tıka kuzum konu +18 e döndüSpora mı baslıyorsunuz yoksa baska bişi mi anlamadım
şu mesele.Spor saglikli yasam eşlerimizin de saliğini düşünup onlarada bir kac mil yaptiralim diyoruz
Ayıp ayıp daha 16 yasındayım utanmıyormusunuzevet eşlerimizle koornideli olarak dan :)
Benim spor anlayısım zıpzıp yapmak zatenSen spor yapma bi sure
Tesekkür edeeim[/QUOTE]
Evet cidden öylelerkimse kimseye atar gider yapmamış geçmiş bı iki sayfayı okudum çok samimi sohbet leri"-SUHAN-, post: 58501721, member: 304811"]istediğin konuyu takibe alıp izlenen konulardan hemen ulaşabilirisinde.çok pratik oluyor.
Kız gözlerimi kapatayım ya da takipten cıkayım sayfayısen az kulağını tıka kuzum konu +18 e döndü
Benim spor anlayısım zıpzıp yapmak zaten
peki sen niye direk 3 mil dedin bende onu anlamadım
lesliee . mil
adamı düşünmek
I dont knowwwwww
Spor saglikli yasam eşlerimizin de saliğini düşünup onlarada bir kac mil yaptiralim diyoruz
ay ne yiycem seni. kartsın . daha çıtırını yiyim bari.yeme şimdi bizi
Eskiden 3 mili yapiyordum seviyorum ben lesliyi ama nasil yapayim hergun kiz ev isleri cocuk birde evimi tadilat yaptiriyorum bir sure siteye giremyebilirimyok be karatay bacıda nesi.sen kaç yaparsın lesliyi de bahim
soğuk ne alakaşu mesele.
ay lazım bi şey ama .
şu aralar hava çok soğuk . hiç almiiimm.
lesliii . mil .peki sen niye direk 3 mil dedin bende onu anlamadım
ay ne yiycem seni. kartsın . daha çıtırını yiyim bari.çıtırı gelsin .
3 milEskiden 3 mili yapiyordum seviyorum ben lesliyi ama nasil yapayim hergun kiz ev isleri cocuk birde evimi tadilat yaptiriyorum bir sure siteye giremyebilirim
Allah korusun inşaallah.. geçmişler olsun.. inşaallah iyi olur tuhh..KIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
canım geçmiş olsun .KIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
Dualarmız sizinle kuzum, Allah sifa versinKIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?