maşallah canım . çok iyi .Sen kas yasındasın ki :))
Boyum 1.58 boyunda 52 kiloyum :))
Daha markette kimlik soruyorlar
Bugun dolmus yine öğrenci mi alıyoruz diyır
Cook sükür simdi kücük gösteriyorum ilerisi için büyük avantaj
ay ne güzel işte. tadını çıkar bu zamanların .Yazın babamla bir markete gittik babam önden gitti ben arkasından bana ailen nerde diye sordular
Ne güzel boyunda uzunmus kilonda yok :))maşallah canım . çok iyi .
ben de senin yaşındayken lise öğrencisi sanılıyordum . hatta 31 yaşında 32 yaşında lise öğrencisi yer ver diye otobus kavgası. banka kuyruğunda da yine öğrenciler sırada yer vermiyor tartışması oluyordu.
şimdi 42 yaşına doğru yaklaştım . 2 buçuk ay sonra 42
ama ben de göstermiyorum .
170 boyum . 52 kilom .
3 çocuk var . ama tabi inanılmıyor . 3 çocuğun da benim olduğuna.
eşimin ikinci eşiyim sanıyorlar . hepsini ben doğurmuş olamam diye.
en büyük oğlum 12 yaşında.
onun anası ayrı sanıyorlar .
diğer küçükleri benim sanıyorlar vs vs .
yorumlayan çok . duyuyoruz .
Tabiki güzel bazen cocuk gibi davranıyorumay ne güzel işte. tadını çıkar bu zamanların .
güzel zamanlar . güzel anlar . ben de kızıyordum insanlara. özellikle kuyruklarda tartıştıklarında. otobuslerde vs de.
benimla aynı yaştakı kadın yer vereyim diye gözümü kolluyor hala. kimlik çıkaracağım ben de bu gibilere
evli misin . değil misin .Tabiki güzel bazen cocuk gibi davranıyorum
Yaa işte 30 unda kimlik sorulunca garibime gidiyor
Evli değilim coluk cocuk yok kafam rahatevli misin . değil misin .
olsun . sorsunlar . mis gibi işte.
oh mis . çalışıyor musun peki.Evli değilim coluk cocuk yok kafam rahat
Su an için hafta sonları babamın yanında calısıyorum daha kendi işimi bulamadım,oh mis . çalışıyor musun peki.
çok sordum ama .
hayırlısı olsun .Su an için hafta sonları babamın yanında calısıyorum daha kendi işimi bulamadım,
Gecen sene 0.2 puanla atanamadım bu senede cokk düşük puan aldım hayırlısı diyorum artık özel sektöre bakacağım artık
Tesekkur ederim bende herseyin hayırlısı diyerek bekliyorumhayırlısı olsun .
eş , iş . olur . su akar yolunu bulur .
canım nasılsınız . haberdar et . bekliyoruz güzel haberlerinizi.ögle arasında eve gittim.. titriyordu sıkmış kendini ateşini ölçtük hemen 40.5 gösteriyordu
hiç birşey yapmaadım o an babasını aradım bilinç kaybı yaşadıhastaneye nasıl geldik bilmiyorum
hmeen tomo istedi doktor serum baglandı sonuç bekliyoruzhalen düşmedi ateşi şimdi ayagımda sallıyorum bir hasar olursa kendimi hiç affetmeyeceğim yanında olamadım onu ateşi bilmeyen ilaç içiremeyen bir bakıcıya emanet ettim için
tam ben sormak için geldim..canım nasılsınız . haberdar et . bekliyoruz güzel haberlerinizi.
şükürTomografi temiz çkmış, ama atesı düşüremiyorlarmış.
Çok şükür havale zarar vermemiş. Serum yemeye devam ediyormuş kuzu.
Ben yazayım dedim eco telaşlı diye
niye düşmüyor bu ateş yawTomografi temiz çkmış, ama atesı düşüremiyorlarmış.
Çok şükür havale zarar vermemiş. Serum yemeye devam ediyormuş kuzu.
Ben yazayım dedim eco telaşlı diye
Panik yapma kuzum düşer inşallahKIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
aklıma geldi şimdi..niye düşmüyor bu ateş yaw
evet dediğin gün akşam aldım.burun akıntısı azaladı hatta baya fark etti.ama küçük olduğundan sanırım ağzını çok fena yaptı.dün yatarken eşim yedirmiş hafif dili kızardı.kv de ağzı yara oldu diye sabah eşimi aramış doktora götürmüş eşimde.mesai bitsede gitsem diye bekliyorumaklıma geldi şimdi..
naptın kiviyi alıp yedirdin m?
burun akıntısı ne halda oğluşun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?