kuzum dikkat edin.geçmiş olsunKIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
ben senden kartım o ayrı.ay koptum demirleke çok yaşa
30 yasındayım canım yaslı sayılırımsen ipini al zıpla kuzum, leslie yaşlilar için zaten
ben senden kartım o ayrı.
soğuk ne alaka mı.
banyo ile direk bağlantılı . sen banyo yapmıyon mu lesli yapınca beee.
30 yaş yaşlı olmazzzzz çıtırsın sen30 yasındayım canım yaslı sayılırım
Ipsiz zıplıyorum ben de bu ara bıraktım
Gecmiş olsun canım cabucak iyileşir inşallahKIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
Allah korusun kalbine kötü düşünceler getirme iyi olur inşaallahögle arasında eve gittim.. titriyordu sıkmış kendini ateşini ölçtük hemen 40.5 gösteriyordu
hiç birşey yapmaadım o an babasını aradım bilinç kaybı yaşadıhastaneye nasıl geldik bilmiyorum
hmeen tomo istedi doktor serum baglandı sonuç bekliyoruzhalen düşmedi ateşi şimdi ayagımda sallıyorum bir hasar olursa kendimi hiç affetmeyeceğim yanında olamadım onu ateşi bilmeyen ilaç içiremeyen bir bakıcıya emanet ettim için
Yani gerci daha kimse inanmıyor yasima30 yaş yaşlı olmazzzzz çıtırsın sen
Ecocum kötü düşünme, onun için çalışıyorsun.ögle arasında eve gittim.. titriyordu sıkmış kendini ateşini ölçtük hemen 40.5 gösteriyordu
hiç birşey yapmaadım o an babasını aradım bilinç kaybı yaşadıhastaneye nasıl geldik bilmiyorum
hmeen tomo istedi doktor serum baglandı sonuç bekliyoruzhalen düşmedi ateşi şimdi ayagımda sallıyorum bir hasar olursa kendimi hiç affetmeyeceğim yanında olamadım onu ateşi bilmeyen ilaç içiremeyen bir bakıcıya emanet ettim için
kuzum kötü düşünme şimdi.ögle arasında eve gittim.. titriyordu sıkmış kendini ateşini ölçtük hemen 40.5 gösteriyordu
sen otuzmuydun ben seni hep 24-25 sanıyorum ya30 yasındayım canım yaslı sayılırım
Ipsiz zıplıyorum ben de bu ara bıraktım
bi sakin ol bakalım.şuan sadece onu düşün.çocuk iyileşsin kendini vicdanını o zaman sorgularsın şuan zamanı değil.sabırla bekle ve bol bol oku üstünü ve korkma güçlü ol lütfenögle arasında eve gittim.. titriyordu sıkmış kendini ateşini ölçtük hemen 40.5 gösteriyordu
89 luyum işte :))sen otuzmuydun ben seni hep 24-25 sanıyorum ya
genç gösteriyorsun demi. maşallah .Yani gerci daha kimse inanmıyor yasima
evet doğru ondan sanırım89 luyum işte :))
Sen gördün ya beni ondan kücük sanıyon
ama çıtırsın daha o zaman . 89 lu ne ki.89 luyum işte :))
Sen gördün ya beni ondan kücük sanıyon
Sen kas yasındasın ki :))ama çıtırsın daha o zaman . 89 lu ne ki.
ama yaş göstermiyorsan ileride çok rahatsın demek ki.
hep aynı gider çünkü.
Olabilir kimse inanmıyo zaten :)))evet doğru ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?