- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yeni arabasiyla geziyordur belki hanım abla@HanimKelesimiGetir ablacım nerdesin bugün
Olabilir gezsin öğrensin :)))Yeni arabasiyla geziyordur belki hanım abla
Bizim daha küçük bir grubumuz vardi yeni yila fit giren kizlar ama 1 kisi hedef tuttu, ben suhan clarke büte kaldıklittle dora sen daha önce diyet günlüklerinde miydin sanki gördüm gibi oralarda :))
Hiii canim bende o is cok az uyumayan bebegim var zombi gibiyim :)))Aslinda bambaska bir yerdeydik, buralara nasil geldik anlamadim. Ben bi foto yolladim ordan yola cikarak. Kalori yakimi uzerinden leslie bagladik.
Yani simdi genç kizlar var ne kadar anlatabildiysem o kadar iste
Kiskanma lutfen ❤❤❤
Hiii canim bende o is cok az uyumayan bebegim var zombi gibiyim :)))
Biliyorum o grubu bizim cgdmk acmıstı arada bakıyordum da yazmamıstım :))Bizim daha küçük bir grubumuz vardi yeni yila fit giren kizlar ama 1 kisi hedef tuttu, ben suhan clarke büte kaldık
Ben zaten 10 kilo vermistim grupta veremedim saglik sorunlarim oldu. 4 kilo aldim onlari vermek istiyorum yaza kadar ins
Coook kıskandımKiskanma lutfen ❤❤❤
:)))Hiii canim bende o is cok az uyumayan bebegim var zombi gibiyim :)))
Evet cgdmle azimle yaza sifir beden olcezzzzBiliyorum o grubu bizim cgdmk acmıstı arada bakıyordum da yazmamıstım :))
Güzel kilo vermissin gecmiş olsın yine verirsin inşallah 4 kilo fazla değil zaten
Listeye girmeye çalısıyor oda simdi :))Evet cgdmle azimle yaza sifir beden olcezzzz
157 boy. 62 den 51 e düstümListeye girmeye çalısıyor oda simdi :))
Sıfır beden cokk değil mi
Kac kilosun kac kilo hedefin :)
Benim boyumda 1.58 73 den 52 ye düştüm bıraktım daha zayıflamıcam :)157 boy. 62 den 51 e düstüm
Simdi sanırim 55 oldum tartilmadim.
Yaz hedefim 48
Gönlümden gecen 45
Ben hep zayiftim son yillarda kilo aldim yani 0 beden olmak genç kızlık günlerime dönmek istedim
52 gayet güzel, yakınız seninle boy kilo.Benim boyumda 1.58 73 den 52 ye düştüm bıraktım daha zayıflamıcam :)
Ben en son lisede 58 dim :))
Evet yakınmısız boy kilo olarakda :)52 gayet güzel, yakınız seninle boy kilo.
Ben lise de 38 kiloydum.
Bebek tedavileri kilo yapti bende o sebeple tüm hepsini atmak istiyorum.
Evet kilo alamayanlardandim.Evet yakınmısız boy kilo olarakda :)
38 micook azmıs yaa
Ne güzelmis ben lisede bir kilo almaya basladım 74 e kadar cıktım boy kısa olunca göbek felan acayip cıkıyorEvet kilo alamayanlardandim.
45 çok iyiydi çok sevmistim o halimi uzun süre o civarda gezdim.
48 e raziyim yazın bikini giymek için
Sen masallah iyi çıkmışsın yawrum, ama sonuç güzel bu civardan ayrlmaNe güzelmis ben lisede bir kilo almaya basladım 74 e kadar cıktım boy kısa olunca göbek felan acayip cıkıyor
Neyse öyle derdim yok babamın işleri bir yere gidemiyoruz ama belki izmire gitme ihtimalim olabilir
Valla eski fotoğraflarıma bakıyorum nasıl böyle olmuşum tekrar almam inşallah, gecen hafta mezun oldum kilomu korucam dikkat etmeye devam ediyorum :)Sen masallah iyi çıkmışsın yawrum, ama sonuç güzel bu civardan ayrlma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?