ayy canımm yaa..evet dediğin gün akşam aldım.burun akıntısı azaladı hatta baya fark etti.ama küçük olduğundan sanırım ağzını çok fena yaptı.dün yatarken eşim yedirmiş hafif dili kızardı.kv de ağzı yara oldu diye sabah eşimi aramış doktora götürmüş eşimde.mesai bitsede gitsem diye bekliyorum
tşk ederim yeni faydalı birşey öğrenmiş oldum.ayy canımm yaa..
tmm ağızda yara ettiyse ara verin o vakit ..
ama arada yedirin.. kivi harika bir nezle grip ilacı diyorum ben ...
tekrar geçmiş olsun.
aminşifaalar olsun :)
Kivi ve ananas bazen ağızda yara yapabiliyor. Dikkatli olun canim benim esimin alerjisi var yerse dili sisip kaniyorevet dediğin gün akşam aldım.burun akıntısı azaladı hatta baya fark etti.ama küçük olduğundan sanırım ağzını çok fena yaptı.dün yatarken eşim yedirmiş hafif dili kızardı.kv de ağzı yara oldu diye sabah eşimi aramış doktora götürmüş eşimde.mesai bitsede gitsem diye bekliyorum
Crp 35, simdi ates37niye düşmüyor bu ateş yaw
ateş düşmeden bırakmazlar saten.. en azından gözetim altında..Crp 35, simdi ates37
Galiba gece kalacaklar, dr yatirayim demis
Evet zaten 40 la gitti hastaneye gözetim altinda olmasi iyi 2. Serumla dusmuş. Sabah sağlikla dönsun evine insateş düşmeden bırakmazlar saten.. en azından gözetim altında..
evet kızardı şişti.belki sabah kanadı kv ondan telaşlandıKivi ve ananas bazen ağızda yara yapabiliyor. Dikkatli olun canim benim esimin alerjisi var yerse dili sisip kaniyor
şükür düşmüş.tabi kalsınlar kontrol altındaCrp 35, simdi ates37
Galiba gece kalacaklar, dr yatirayim demis
kıyamam . evlat öyle işte. annelik bu noktada zor .Evet zaten 40 la gitti hastaneye gözetim altinda olmasi iyi 2. Serumla dusmuş. Sabah sağlikla dönsun evine ins
size de geçmiş olsun suhan cım .mesai az kaldı. sabır . bittiyor.evet dediğin gün akşam aldım.burun akıntısı azaladı hatta baya fark etti.ama küçük olduğundan sanırım ağzını çok fena yaptı.dün yatarken eşim yedirmiş hafif dili kızardı.kv de ağzı yara oldu diye sabah eşimi aramış doktora götürmüş eşimde.mesai bitsede gitsem diye bekliyorum
tşk ediyorumkıyamam . evlat öyle işte. annelik bu noktada zor .
Allah evlatla sınamasın inşallah .
size de geçmiş olsun suhan cım .mesai az kaldı. sabır . bittiyor.
Hadi size de gecmis olsun canim. Iyi aksamlariyi akşamlar kuzular.toparlanıp çıkacağım
Geçmiş olsun kuzummm.KIZLAR oglum ateşli havale geçirdi hastanedeyiz dua edin bizeçok kötüyüm
İyi akşamlar canım. Geçmiş olsun miniğeiyi akşamlar kuzular.toparlanıp çıkacağım
gül güle..iyi akşamlar kuzular.toparlanıp çıkacağım
Iyi aksamlar canım ❤iyi akşamlar kuzular.toparlanıp çıkacağım
Gecmiş olsun hastamıydın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤gül güle..
darısı başıma..
ben de çıkışte dk.randevum var 18:10 oraya gideceğim.
inşaallah iyi haberler ile dönerim sabaha
Yapiyordum valla simdi dombili oldum ancak 1 yaparim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?