Onlar baska leslie yapıyormıs sende mi öyleYapiyordum valla simdi dombili oldum ancak 1 yaparim :)))
Gecmis olsun canim insallah birsey olmaz bakici aramadimi sseniögle arasında eve gittim.. titriyordu sıkmış kendini ateşini ölçtük hemen 40.5 gösteriyordu
hiç birşey yapmaadım o an babasını aradım bilinç kaybı yaşadıhastaneye nasıl geldik bilmiyorum
hmeen tomo istedi doktor serum baglandı sonuç bekliyoruzhalen düşmedi ateşi şimdi ayagımda sallıyorum bir hasar olursa kendimi hiç affetmeyeceğim yanında olamadım onu ateşi bilmeyen ilaç içiremeyen bir bakıcıya emanet ettim için
Sukur hasar yokmus enfeksiyon varsa serumla antibiyotik verirler duser insallahTomografi temiz çkmış, ama atesı düşüremiyorlarmış.
Çok şükür havale zarar vermemiş. Serum yemeye devam ediyormuş kuzu.
Ben yazayım dedim eco telaşlı diye
Enfeksiyon cok yukswkmis Allah acil sifa versin sukur dusmusCrp 35, simdi ates37
Galiba gece kalacaklar, dr yatirayim demis
Baska neymis kiz anlamadim kiOnlar baska leslie yapıyormıs sende mi öyle
Ben bekarım anlamamBaska neymis kiz anlamadim ki
Aslinda 40 derece ateş yapacak kadar yuksek olmamali ama simdi yatiyorlar, sanirim atesin srabil kalmasi icin onlem olarak yatirdiEnfeksiyon cok yukswkmis Allah acil sifa versin sukur dusmus
Aslinda bambaska bir yerdeydik, buralara nasil geldik anlamadim. Ben bi foto yolladim ordan yola cikarak. Kalori yakimi uzerinden leslie bagladik.Baska neymis kiz anlamadim ki
Kim genc ki en genciAslinda bambaska bir yerdeydik, buralara nasil geldik anlamadim. Ben bi foto yolladim ordan yola cikarak. Kalori yakimi uzerinden leslie bagladik.
Yani simdi genç kizlar var ne kadar anlatabildiysem o kadar iste
Sen de az zipzip degilsin, herkesten iyi anladinBen bekarım anlamam
Anlamayalım mıSen de az zipzip degilsin, herkesten iyi anladin
Kocakarılar gibi konuşturma beni, sen evli olmayınca herkesten büyük olsanda genç kızsın. Kiymetini bil bu yılların
Tamam o zaman daha gencim:))Kocakarılar gibi konuşturma beni, sen evli olmayınca herkesten büyük olsanda genç kızsın. Kiymetini bil bu yılların
Ben 30 yaşında bekarken teyzem demisti, dora var az düzgün konuşun diye.Anlamayalım mı
Simdi acıkca söylemeyim dedim
Bekarım deyince ordan çözer diye düşündüm
Desene evlenince hersey değişiyorBen 30 yaşında bekarken teyzem demisti, dora var az düzgün konuşun diye.
Ben de teyze dedim çok renksizsiniz sorun söyleyeyim annemle ikisi aynı anda gırtlağıma yapıştı.
Bak onlar gibi oldum bende, sen bil ama bilme
40 ama sen abla demeDesene evlenince hersey değişiyorsimdilik bilmiyorum ben birsey
Bu arada sen kac yasindaydin abla mı diyeyim bilemedim :))))
Tamam dora diyeyim :)))40 ama sen abla deme
Dora de pampa de ne dersen de abla deme
Senin gibi minyon olunca ben de yaşımı belli etmem çok şükür. Ama abla olmak istemem zipzip genç kızım bendeTamam dora diyeyim :)))
Minyon olmak cook güzel gercektenSenin gibi minyon olunca ben de yaşımı belli etmem çok şükür. Ama abla olmak istemem zipzip genç kızım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?