dört gözle bekliyorum- de olsa girdin. Devamı gelir inşallah :)
Haftaya geliyorum yanına.
Maşallah maşallah böyle devamSaol canım zaten bu hafta durumlar iyi değil bizde kilo alan ,sabit gelen ,cook az kilo veren var
aman boşver hep birinci olacak değilsiniz ya yerinizde olsam salardım kendimiGecen hafta birinciydi bu hafta sonuncu oluruz
Hep öyle oluyor birinci olunca sonuncu oluyoruz arkasından :)))
Hadi bakalım inşallah güzel bir derece yaparsınız bu hafta
Gözlerim yaşardıHaydi bir bardak su içelim aklima geldi
hiç veremeyene de maşaallah diyor musunMaşallah maşallah böyle devam
Arkadaşımda yaptı, kocası biliyormuş bu. Muhabbeti. Sarkiyi duyunca yuzunu kapamış, cekim yapmiyormuş ama millet haberdar yani yemiyorlar.bak sen enişteye zeki adam.ben daha denemedim.kv haftasonu yok yapayım bende
he iyi maşallah demişsin sonra maazallah nazara gelir 1. olurlarMaşallah maşallah böyle devam
Yaaa ama olmaz ki neyse bu hafta planlarım haftaya birinciiyiz :))))Maşallah maşallah böyle devam
hıh işte o benimaman boşver hep birinci olacak değilsiniz ya yerinizde olsam salardım kendimi
Hepinizi su bağımlısı yapıcam
yok ona inşallah diyoruz ve yanına bir nazarlık takıyoruzhiç veremeyene de maşaallah diyor musun
Aman clarke deme dün çigdemle suyu az içtik diye konuşurken tepemize indirdi yumruğu nerden geldi anlayamadik
2 litr net içerim ama bana mısın demiyorHepinizi su bağımlısı yapıcam
İlk maşallahım onlarahiç veremeyene de maşaallah diyor musun
aminnyok ona inşallah diyoruz ve yanına bir nazarlık takıyoruz
bizimki kesin görmemiştir.Arkadaşımda yaptı, kocası biliyormuş bu. Muhabbeti. Sarkiyi duyunca yuzunu kapamış, cekim yapmiyormuş ama millet haberdar yani yemiyorlar.
Bir de sen dene bakalım.
ohya valla beee o halİlk maşallahım onlara
Gözlerim yaşardı
çokta salma yanihıh işte o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?