Aman clarke deme dün çigdemle suyu az içtik diye konuşurken tepemize indirdi yumruğu nerden geldi anlayamadik
he iyi maşallah demişsin sonra maazallah nazara gelir 1. olurlar
Hadi bakalımYaaa ama olmaz ki neyse bu hafta planlarım haftaya birinciiyiz :))))
Aman clarke deme dün çigdemle suyu az içtik diye konuşurken tepemize indirdi yumruğu nerden geldi anlayamadik
Ooo bendensin sende2 litr net içerim ama bana mısın demiyor
benim adam da ince bel diyor valla.. dumuma el atmam lazım da hiç işime gelmiyor.. o kadar güzel ki her şeyi yiyebilmekçokta salma yanibiliyorsun seninle yeni eğitime başladı dora hocamız.az dikkat etmemiz lazım.ince belli seviyor bu dönemin adamları çay içerken
Eğitim?çokta salma yanibiliyorsun seninle yeni eğitime başladı dora hocamız.az dikkat etmemiz lazım.ince belli seviyor bu dönemin adamları çay içerken
aynen
Hadi bakalım
İyi olan kazansın
Su dedin mi anında biterim
Ooo bendensin sende
Ben listede değilim zaten artık katkım yokaman boşver hep birinci olacak değilsiniz ya yerinizde olsam salardım kendimi
ha doğru mezunda oldun salla gitsin 6. takımıBen listede değilim zaten artık katkım yok
Yaaa zatenn Kırk yılda bir birinci oluyoruz onuda arada olalım
Kaptan yardımcısıyım sorumluluklarım varha doğru mezunda oldun salla gitsin 6. takımı
Hangi şarkı şuan çok Fransız’ımbizimki kesin görmemiştir.
O meselede işi zor, baştan sıkı tutacaktı işi ama leslie bi denesin bakalim
ha sorry ozaman bütün geyik iptal.konuşmadık farzet kuzumKaptan yardımcısıyım sorumluluklarım var
Pompilim zamanlarında suhan bi video atmişti, sen pompilim yapmışmıydın bu 2. LevelHangi şarkı şuan çok Fransız’ım
dur bulup atayımHangi şarkı şuan çok Fransız’ım
Hadi bakalım haftaya görücez iyi olan kazansınHadi bakalım
İyi olan kazansın
Takdir ettim şimdi.Kaptan yardımcısıyım sorumluluklarım var
Olsun maksat geyik zaten canım :)))ha sorry ozaman bütün geyik iptal.konuşmadık farzet kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?