Evet adam yorgunluktan bitap düşmüş kadın da popi olcam derdinde2. çıkana üzüldüm niyeyse adam ben ne dertteyim hatun ne dertte der gibi bakmış
Sen yollamazsan göremem ben sayende aydınlanıyorumbi kaç tanesi kefiyli ama biri iki tanesi üzdü beni.akım adına.bide üzüm yiyip eşinin ağzına veren vardı görmüşmüydünüz onu
Kız neyi yiyoruzTercih meselesi yemek istersen kimse tutmaz seni
hayır bizimki kısıtlı neyse telefondan bakarım ben de ama biraz zaman alır size geç kalmaktan korkarım..youtube açılmıyorumu
Kalori yakıcı olunca yemekte sakınca yokKız neyi yiyoruz
Çok tatlısın sen yaaaaNeyi ya neyi bi söyleyin
bende harika bir klo verdirici liste var..Kalori yakıcı olunca yemekte sakınca yok
Kalori yakıyorsa tamamKalori yakıcı olunca yemekte sakınca yok
Çatlıyorum meraktannnKonuyu anlatayımda nereden başlayacağımı bilemedim ki
Ulen yaaaa güzel açıklama çok güldüm, yaptıklarımızda hiç normal değildi yaaakısa kısa tarihçe...şimdi zamanın birinde bdv 'de hatunun biri eşine yaptığı cilvelerden bahsediyordu.eşime pompilim diyorum diyordu hoşuna gidiyormuş.sonra bende geyik topiği açtım.deney gibi bişey başladı.herkes kocasına pompilim diye mesaj attı.geri dönüşleri merak ettik.benimki ilaç ismi sanmıştı.sevenler oldu.beğenmeyenler oldu.eşi odun olanlar denedi.ilerlettiler konuyu.pamuk gibi eşler çıktı ortaya neticesindebu 1. akımdı.2. akımda bu benim kocam akımı oldu ben daha denemedim.dora denemiş.eşi yutmamış adam kendine güveniyor.güven onda Allahuekber dağlarında zirve yapmış durumda
misyonumuz........kötü evliliklere dur demek
vizyonumuz...........
HUUU HUUUkısa kısa tarihçe...şimdi zamanın birinde bdv 'de hatunun biri eşine yaptığı cilvelerden bahsediyordu.eşime pompilim diyorum diyordu hoşuna gidiyormuş.sonra bende geyik topiği açtım.deney gibi bişey başladı.herkes kocasına pompilim diye mesaj attı.geri dönüşleri merak ettik.benimki ilaç ismi sanmıştı.sevenler oldu.beğenmeyenler oldu.eşi odun olanlar denedi.ilerlettiler konuyu.pamuk gibi eşler çıktı ortaya neticesindebu 1. akımdı.2. akımda bu benim kocam akımı oldu ben daha denemedim.dora denemiş.eşi yutmamış adam kendine güveniyor.güven onda Allahuekber dağlarında zirve yapmış durumda
misyonumuz........kötü evliliklere dur demek
vizyonumuz...........
googleden arat izlesenede falanda çıkabilir.kimin kocası akımı diyehayır bizimki kısıtlı neyse telefondan bakarım ben de ama biraz zaman alır size geç kalmaktan korkarım..
beklerseniz bakayım geleyim
kimse bişi yazmasın ama
şaka tabisiii
bir ara bakayım ben telefondan
Sadece pompilimle kalmadık, pompişko, aşkitola, aşkitotişko...... Sınır yok salladık gittiHUUU HUUU
sper bir akım buu..
hemen ben de msj atıyorum kocişe :d
pompilim die ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?