günaydın kuzum.çok şükür geçmişsiniz eve.daha iyi olacak inş.bu kış bizide mahvetti.özellikle son bir aydır.çocuklar çok yordu beni.hakkınızda hayırlısı olsun.bende bağışıklıklaırnı güçlendirmeye çalışıyorum.sGünaydın kızlar.. biz iyiyiz oglumda iyi çok şükür..
dün hastaneden cıktık
havale herhangi bir hasar bırakmadı bizde.. çok şükür rabbime
oglum iyi biraz halsiz yorgun ama oda geçecek inşalah.
doktor bizi fakulteye sevk etti konya nın
cuma günü eşim şöförlük için belge almaya gidecek bizde gideceğiz.. o arada oglumuda göstereceğiz.
geçmişte alerjisi olan bir bebekti oda bir etken olabilirmiş bağışıklığı ne yazık kı çok zayıf ona göre bir tedavi süreci başlatacak doktor.
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.. iyi k ivarsınız
yeni bir hafta yeni bir gün yeni umutlar olsun bizim için inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin
yarın eşimin adana ili için tekrar kurası var.. ondan sonra mülakat.. herşeyin hayırlısı belkide işte son günlerimdir =)
ben bugün kafamı toparlayıp iş yeirnde toplantımız var onları halledip kpss calısmaya devam edeceğm..
naber zıpzıpGünaydınnn ❤
Bogazlarım agrımaya basladı dün aksamdan beri onun dısında iyiyim sen nasılsınnaber zıpzıp
iyi bende.sıcak suya limon sık içine bal ağrını hafifletir.bide sar boğazınıBogazlarım agrımaya basladı dün aksamdan beri onun dısında iyiyim sen nasılsın
Tesekkur ederim canim kahvaltıyı yapınca içeyim,iyi bende.sıcak suya limon sık içine bal ağrını hafifletir.bide sar boğazını
analamadımki.kilomun %5 falan gbi bişey .ne zaman girerim listeye bu durumda hiç girememTesekkur ederim canim kahvaltıyı yapınca içeyim,
Az kilodasın diye listeye almamıslar seni :)))
68 kiloda felan giriyorsun sanırım ama sen kendi isteğinle mi ayrılmıstın canım kac ay oldu kianalamadımki.kilomun %5 falan gbi bişey .ne zaman girerim listeye bu durumda hiç giremem
bildirimsiz izine ayrılmıştım. 2016 mayıs yada haziran olması lazım.kendi isteğimle ayrıldım.bildirim yapamayacaktım çünkü.o arada bir hamilelik bide ayrı ameliyat olmuştum.bunlar göz önünde tutulur dedim kurallara göre.kaptanda yok bu ara hepfitim kaptan yardımcısı olarak ilgileniyor68 kiloda felan giriyorsun sanırım ama sen kendi isteğinle mi ayrılmıstın canım kac ay oldu ki
Kac yıl olmus yaaa aslında almaları lazım kuralları tam olarakda bilmiyorum ama o gün sonuc listelerinde gördüm baktım yoksunbildirimsiz izine ayrılmıştım. 2016 mayıs yada haziran olması lazım.kendi isteğimle ayrıldım.bildirim yapamayacaktım çünkü.o arada bir hamilelik bide ayrı ameliyat olmuştum.bunlar göz önünde tutulur dedim kurallara göre.kaptanda yok bu ara hepfitim kaptan yardımcısı olarak ilgileniyor
GünaydınGünaydın herkese uykusuz bir gecenin ardından uyandık sarhoş gibiyim ne zaman toparlanmaya baslıyacağım kafamı acaba
Geçmiş olsun viks varsa evde sür iyi gelirTesekkur ederim canim kahvaltıyı yapınca içeyim,
Az kilodasın diye listeye almamıslar seni :)))
bende baktım ilkinde paylaşmışlar aslında. moni diye biri uyarı yapmış.tekrar düzenlemişler. anlamadımki.Kac yıl olmus yaaa aslında almaları lazım kuralları tam olarakda bilmiyorum ama o gün sonuc listelerinde gördüm baktım yoksun
Tesekkur ederim canim yok evde en son bitmiştiGeçmiş olsun viks varsa evde sür iyi gelir
günaydın kuzum.uykusuzluk problemin mi varGünaydın herkese uykusuz bir gecenin ardından uyandık sarhoş gibiyim ne zaman toparlanmaya baslıyacağım kafamı acaba
Hayır hiç yoktu son olaylar dan sonra uyuyamıyorum kafana takılıyor düşünüyorumgünaydın kuzum.uykusuzluk problemin mi var
kıyamam kuzum yaa.doktor ne diyor.bekleme süresi verdimi.hemen tekrar istiyormusunHayır hiç yoktu son olaylar dan sonra uyuyamıyorum kafana takılıyor düşünüyorum
Benim kış parfümüm diye biliriz faranjit olduğu için çok işe yarıyorTesekkur ederim canim yok evde en son bitmişti
Evde annem kardesim hasta onlardan gecti sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?