2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydın kızlar.. biz iyiyiz oglumda iyi çok şükür..
dün hastaneden cıktık
havale herhangi bir hasar bırakmadı bizde.. çok şükür rabbime
oglum iyi biraz halsiz yorgun ama oda geçecek inşalah.
doktor bizi fakulteye sevk etti konya nın
cuma günü eşim şöförlük için belge almaya gidecek bizde gideceğiz.. o arada oglumuda göstereceğiz.
geçmişte alerjisi olan bir bebekti oda bir etken olabilirmiş bağışıklığı ne yazık kı çok zayıf ona göre bir tedavi süreci başlatacak doktor.
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.. iyi k ivarsınız
yeni bir hafta yeni bir gün yeni umutlar olsun bizim için inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin
yarın eşimin adana ili için tekrar kurası var.. ondan sonra mülakat.. herşeyin hayırlısı belkide işte son günlerimdir =)
ben bugün kafamı toparlayıp iş yeirnde toplantımız var onları halledip kpss calısmaya devam edeceğm..

günaydın kuzum.çok şükür geçmişsiniz eve.daha iyi olacak inş.bu kış bizide mahvetti.özellikle son bir aydır.çocuklar çok yordu beni.hakkınızda hayırlısı olsun.bende bağışıklıklaırnı güçlendirmeye çalışıyorum.s

68 kiloda felan giriyorsun sanırım ama sen kendi isteğinle mi ayrılmıstın canım kac ay oldu ki
bildirimsiz izine ayrılmıştım. 2016 mayıs yada haziran olması lazım.kendi isteğimle ayrıldım.bildirim yapamayacaktım çünkü.o arada bir hamilelik bide ayrı ameliyat olmuştum.bunlar göz önünde tutulur dedim kurallara göre.kaptanda yok bu ara hepfitim kaptan yardımcısı olarak ilgileniyor

Kac yıl olmus yaaa aslında almaları lazım kuralları tam olarakda bilmiyorum ama o gün sonuc listelerinde gördüm baktım yoksun

Kac yıl olmus yaaa aslında almaları lazım kuralları tam olarakda bilmiyorum ama o gün sonuc listelerinde gördüm baktım yoksun
bende baktım ilkinde paylaşmışlar aslında. moni diye biri uyarı yapmış.tekrar düzenlemişler. anlamadımki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…