Annem eczaneye gidecek o zaman aldırayım tesekkür ederim, Gecmis olsun canım sanadaBenim kış parfümüm diye biliriz faranjit olduğu için çok işe yarıyor
Taburcu olurken altı ay dedi genel anestesi ile ameliyat oldum dijiş iyileşme süreci . Ama kadın doğuma gitmedim daha bugün 40 gün oldu hatta adet Bile gördüm gecen hafta kontrol e gitmem lazım böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefrolojiye gideceğim bu hafta yinekıyamam kuzum yaa.doktor ne diyor.bekleme süresi verdimi.hemen tekrar istiyormusun
git bakalım ne dicek böbreklerde önemliTaburcu olurken altı ay dedi genel anestesi ile ameliyat oldum dijiş iyileşme süreci . Ama kadın doğuma gitmedim daha bugün 40 gün oldu hatta adet Bile gördüm gecen hafta kontrol e gitmem lazım böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefrolojiye gideceğim bu hafta yine
günaydın ıyı haftalar canımGüüüü nayyyyy dınnnnn
Hayırlı haftalar
Taburcu olurken altı ay dedi genel anestesi ile ameliyat oldum dijiş iyileşme süreci . Ama kadın doğuma gitmedim daha bugün 40 gün oldu hatta adet Bile gördüm gecen hafta kontrol e gitmem lazım böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefrolojiye gideceğim bu hafta yine
Böbreklerde küçülme var hasar var şimdilik ilaç filan alıyorum bakalım bu sefer ne diyecek istiyor muyum hemen bebek bilmiyorum şu çözmek gerek önce böbreklerigit bakalım ne dicek böbreklerde önemli
Teşekkür ederim sagolNeysesakinim geçmiş olsun yaw
Cok sukur canim oglun iyiymis bir daha olmaz insallahGünaydın kızlar.. biz iyiyiz oglumda iyi çok şükür..
dün hastaneden cıktık
havale herhangi bir hasar bırakmadı bizde.. çok şükür rabbime
oglum iyi biraz halsiz yorgun ama oda geçecek inşalah.
doktor bizi fakulteye sevk etti konya nın
cuma günü eşim şöförlük için belge almaya gidecek bizde gideceğiz.. o arada oglumuda göstereceğiz.
geçmişte alerjisi olan bir bebekti oda bir etken olabilirmiş bağışıklığı ne yazık kı çok zayıf ona göre bir tedavi süreci başlatacak doktor.
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.. iyi k ivarsınız
yeni bir hafta yeni bir gün yeni umutlar olsun bizim için inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin
yarın eşimin adana ili için tekrar kurası var.. ondan sonra mülakat.. herşeyin hayırlısı belkide işte son günlerimdir =)
ben bugün kafamı toparlayıp iş yeirnde toplantımız var onları halledip kpss calısmaya devam edeceğm..
bununla geçmiş gitmiş olsun..Günaydın kızlar.. biz iyiyiz oglumda iyi çok şükür..
dün hastaneden cıktık
cuma günü eşim şöförlük için belge almaya gidecek bizde gideceğiz.. o arada oglumuda göstereceğiz.
geçmişte alerjisi olan bir bebekti oda bir etken olabilirmiş bağışıklığı ne yazık kı çok zayıf ona göre bir tedavi süreci başlatacak doktor.
yarın eşimin adana ili için tekrar kurası var.. ondan sonra mülakat.. herşeyin hayırlısı belkide işte son günlerimdir =)
ben bugün kafamı toparlayıp iş yeirnde toplantımız var onları halledip kpss calısmaya devam edeceğm..
Gecmis olsun canim sen sagligin daha onemli insallah gecer giderTeşekkür ederim sagol
toparlanmaya bak.kafa olarak ne zaman iyileşirsen bedeninde o zaman iyileşiyor unutma beferBöbreklerde küçülme var hasar var şimdilik ilaç filan alıyorum bakalım bu sefer ne diyecek istiyor muyum hemen bebek bilmiyorum şu çözmek gerek önce böbrekleri
bi baş dönemsi yaşamışsınızdır.günaydın canımgünaydınlar,
mussmutlu çokça huzurlu ve bereketli kazançlarımızın olduğu bir hafta olsun hepimize
hafta sonu resmen evcilik oynadık.. annem kız kardeşlerim arasında.. biz anneme annemden kardeşime kardeşimden tekrar anneme annemden diğer kız kardeşime gittik 2 günüm benim böle geçti.
siz neler yaptınız hafta sonusunda :)
selam naber.aminGunaydin kizlar ❤❤❤umutlar saglik huzur bol kazanc bizimle olsun
Günaydınnn canım, çok şükür geçmiş gitmiş.Günaydın kızlar.. biz iyiyiz oglumda iyi çok şükür..
dün hastaneden cıktık
aminn kızlar çok sagoln rabbim kimseyi evladyla sınamasın gerçekten çok zor çok kötü ve çok ağır..bununla geçmiş gitmiş olsun..
inşallah canm.. zaten bir daha böyle durumlarda ateşli iken asla bakıcıya emant felan etmen cocugu o konuda sağlam bir ders almış oldukCok sukur canim oglun iyiymis bir daha olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?