- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Iyi canim ya 2 gundur nedense acikiyorumselam naber.amin
Bakicida biraz rahat davranmis malesefinşallah canm.. zaten bir daha böyle durumlarda ateşli iken asla bakıcıya emant felan etmen cocugu o konuda sağlam bir ders almış olduk
aminn kızlar çok sagoln rabbim kimseyi evladyla sınamasın gerçekten çok zor çok kötü ve çok ağır..
meğer ne kadar ufak tefek şeylere üzülüp kafa yoruyormuşz herşey sağlık gerisi boş.. birde ailen..
kilo veriyorsun kuzum.ara öğün yap.yoğurt içine meyve doğrayıp ye.Iyi canim ya 2 gundur nedense acikiyorumsanirim atak bu
slm iyi gezmeler doracımSlm hatunlar, ben bugün soğuğa inat geziyorum öptüm sizi
Hava yumusak mı ben donuyorum galibaAnkara mis gibi.. yumuşacık havası tam yürüyüşlük valla..
ama şirketteyim ://
little dora hangi şehir senin gezdiğin şehir acaba..
sen de öpüldün :*
Selam doracımmm iyi gezmelerrrSlm hatunlar, ben bugün soğuğa inat geziyorum öptüm sizi
Burası da epey soğukHava yumusak mı ben donuyorum galiba
aa Ankara'dasın galibaa, ne güzel :)Hava yumusak mı ben donuyorum galiba
asıl soğuk yarından sonra başlayacakmış yurt genelinde.. ısınamadığım zamanalar gelecek ıyyy ://Burası da epey soğuk
Kar yagacak galiba yine onun sogugu vardırBurası da epey soğuk
Evet canım Ankaradayım hastayım biraz belki ondandır ama sogugu hiç sevmiyorum Yazı özledimaa Ankara'dasın galibaa, ne güzel :)
aynen bugün bana yumuşacık hava.. yani sürekli donan üşüyen hatta hiç ısnamayan ben valla gömlekle oturyorum.. :))
Carsamba gece -9 diyorasıl soğuk yarından sonra başlayacakmış yurt genelinde.. ısınamadığım zamanalar gelecek ıyyy ://
aynennnn..Evet canım Ankaradayım hastayım biraz belki ondandır ama sogugu hiç sevmiyorum Yazı özledim
dün meteoroloji diyordu tv de..Carsamba gece -9 diyor
Saol canım herkes hasta evde banada gecti sağlık ocagına gidip geldim antibiyotik verdi doktor,aynennnn..
geçmiş olsun hafifi kırıklık üşütür evet..
ben de hiçç sevmem sıcacık yaz günleri harikaa.. yazın her şeyi güzel.. hayırlısı ile kavuşalım inşaallah
Aynen canım bende gördüm dün televizyondadün meteoroloji diyordu tv de..
hafta sonuna kadar donacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?