sitede tanımayan kalmadı.bide demiş şu arkadaşının boynunu morartan kızım.övünüyor onunla.herkes tanıyor beni diyorBen yine sütlü kahve ve tuzsuz fıstık gömdüm. Şuan hiç bişey yemeyi düşünmüyorum.
Ağır işsiz olması lazım
Burnunu kapatıp içsen keşke. Sonra alışıyor insan. :)
Nedense 15 tatmın mesajından sonra bu kız gelmişti aklıma. Yanılmamışım
o halde kıymalı ıspanak olabiliralışveriş yapmam lazım aslında sebze yemek istiyorum.çocuklara çorba falan dedim ama.kıymada var dolapta az kuşbaşımda var sote yapabilirim kuşbaşı ile aslında
Hiç sorma midem cokk hassasHadi ya, o kadar vahim durum
alışveriş yapmam alzım ama direk eve geçmem lazım.eşime diyeyim o alsın olmazsaKarnabahar yap
Evdekilere de tavuk
evet oda olabilir.baya fikir çıktı ortaya.o halde kıymalı ıspanak olabilir
ben geçem kıymalı karnıbahar yaptım üzerine de sarımsaklı yoğurt çok güzel oldu :d
ciddimisinHiç sorma midem cokk hassas
Ayranı bile 20 yasında içtim
Gercekten daha neler nelerciddimisin
Töbeeeestgfrkahsvsjasitede tanımayan kalmadı.bide demiş şu arkadaşının boynunu morartan kızım.övünüyor onunla.herkes tanıyor beni diyor
Ayy içme kuzum o zaman. Ayranı 20 de içtiysen kefiri de 50 de içersinHiç sorma midem cokk hassas
Ayranı bile 20 yasında içtim
Alabilirse öyle yap. 2dk da hazır oluralışveriş yapmam alzım ama direk eve geçmem lazım.eşime diyeyim o alsın olmazsa
Yani 50 li yaslarda tat alamadıgım zaman belki içerimyy içme kuzum o zaman. Ayranı 20 de içtiysen kefiri de 50 de içersin
evet türk kahvesini eşimden biliyorum.yeni yeni alıştı.yemekten sonra falan kahvemi içsek moduna giriyor artık.tamam diyorum bu adam olmuş artıkGercekten daha neler neler
Nescafe yine 20 li yaslarımda, türk kahvesinede daha yeni alıştım 3-4 ay oldu,
:))
nescafeyi ben de geç tadanlardan ve şu son bir yıla kadar vazgeçmeyenlerdendim :)Gercekten daha neler neler
Nescafe yine 20 li yaslarımda, türk kahvesinede daha yeni alıştım 3-4 ay oldu,
:))
elinde bastonla kefirimi getirin laynnnnnnnnnn diyormuşşTöbeeeestgfrkahsvsja
Ayy içme kuzum o zaman. Ayranı 20 de içtiysen kefiri de 50 de içersin
Alabilirse öyle yap. 2dk da hazır olur
Türk kahvesinin kokusuna bayılıyorum cook güzel de tadına yeni alıstım bak hatta yapayım da içeyim :))))))evet türk kahvesini eşimden biliyorum.yeni yeni alıştı.yemekten sonra falan kahvemi içsek moduna giriyor artık.tamam diyorum bu adam olmuş artık
süpersin kadının fendi işte :)))evet türk kahvesini eşimden biliyorum.yeni yeni alıştı.yemekten sonra falan kahvemi içsek moduna giriyor artık.tamam diyorum bu adam olmuş artık
50 de hemen bastona düşürdün benielinde bastonla kefirimi getirin laynnnnnnnnnn diyormuşş
afiyet olsun bir yudumunu da benim içn çek.. canım çekti valla :)Türk kahvesinin kokusuna bayılıyorum cook güzel de tadına yeni alıstım bak hatta yapayım da içeyim :))))))
bende önce çok içerdim şimdi azaltımm şimdilerde nadir içiyorum.hatta en son ne zaman içtiğimi hatırlayamadım şuan şoktayımnescafeyi ben de geç tadanlardan ve şu son bir yıla kadar vazgeçmeyenlerdendim :)
İçmiyor musun artık :))nescafeyi ben de geç tadanlardan ve şu son bir yıla kadar vazgeçmeyenlerdendim :)
bir gibi içtim ben..ıımmmhhhh tekrar olsa tekrar içerim.sade olsun benimkiTürk kahvesinin kokusuna bayılıyorum cook güzel de tadına yeni alıstım bak hatta yapayım da içeyim :))))))
Tamam canım gel sanada yapayım :))afiyet olsun bir yudumunu da benim içn çek.. canım çekti valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?